Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ιωνικό σήμερα, Κυριακή (12/9 – 20:30) στο ΟΑΚΑ με την Ένωση να πηγαίνει πάνοπλη. Καθώς τόσο ο Τσούμπερ όσο και ο Λιβάι Γκαρσία μπήκαν τελικά στην αποστολή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αμφότεροι βέβαια φαντάζει δύσκολο να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, ωστόσο μπορεί να πάρουν […]

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ιωνικό σήμερα, Κυριακή (12/9 – 20:30) στο ΟΑΚΑ με την Ένωση να πηγαίνει πάνοπλη. Καθώς τόσο ο Τσούμπερ όσο και ο Λιβάι Γκαρσία μπήκαν τελικά στην αποστολή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αμφότεροι βέβαια φαντάζει δύσκολο να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, ωστόσο μπορεί να πάρουν λεπτά συμμετοχής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Μιλόγεβιτς ετοιμάζει πάνω-κάτω ένα αναμενόμενο πλάνο, με τον Γαλανόπουλο να έχει θέση βασικού στις σκέψεις του για την ενδεκάδα μαζί με τον Λε Ταλέκ στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα άκρα πρόκειται να ξεκινήσουν ο Άμραμπατ και ο Τάνκοβιτς. Και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο έχει το προβάδισμα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ