Εκεί που στον Παναθηναϊκό έψαχναν ένα “θαύμα” να τους ξελασκάρει από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της Ευρώπης ήρθε ο Βιγιαφάνες και καθάρισε. Θυμίζουμε πως η σεζόν ξεκίνησε με δικαστική μάχη ανάμεσα στο “Τριφύλλι” και τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Με αφορμή το πρόστιμο που του είχε επιβάλλει η διοίκηση των «πράσινων» στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά το πολύ σοβαρό […]

Εκεί που στον Παναθηναϊκό έψαχναν ένα “θαύμα” να τους ξελασκάρει από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της Ευρώπης ήρθε ο Βιγιαφάνες και καθάρισε.

Θυμίζουμε πως η σεζόν ξεκίνησε με δικαστική μάχη ανάμεσα στο “Τριφύλλι” και τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Με αφορμή το πρόστιμο που του είχε επιβάλλει η διοίκηση των «πράσινων» στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση της 26ης Αυγούστου.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχαν επιβάλλει στον Αργεντινό μέσο πρόστιμο άνω των 60.000 ευρώ -62.000 ευρώ για την ακρίβεια.

Που αντιστοιχεί στο 1/10 των ετήσιων αποδοχών του- ωστόσο, ο «Βίγια» δεν το αποδέχθηκε. Υποστηρίζοντας μάλιστα δημοσίως πως δεν είχε χτυπήσει τον συμπαίκτη του.

Για να επικυρωθεί ένα τόσο μεγάλο πρόστιμο. Απ’ τη στιγμή που τρεις μήνες μετά το συμβάν ο ποδοσφαιριστής ήταν ανένδοτος. Θα πρέπει να περάσει απ’ την έγκριση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Λεπτομέρειες όμως.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη  είχε τριάδα  ΦΩΤΙΑ στον άξονα! Με πρώτο βιολί τον Βιγιαφάνες! Με τον Αλεξανδρόπουλο στη θέση “6” και δύο δημιουργούς στον άξονα.

Η ενέργεια που έβγαλε ο παίκτης που το ρεπορτάζ έλεγε πριν από λίγο καιρό πως δεν υπολογίζεται είναι απερίγραπτη.

Φαίνεται πως αποφάσισε να “ξεπληρώσει” την ομάδα του με ηγετικές εμφανίσεις.

Σίγουρα ο κόσμος που απόλαυσε χθες ποδόσφαιρο δεν έχει παράπονο. Ούτε και ο Γιοβάνοβιτς λογικά…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν