Ο Νορντίν Άμραμπατ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ

Άμραμπατ: «Παίκτες με δυνατότητες ο Άγιαξ – Ο Αλμέιδα ξέρει τι κάνει» –

Ματσάρα με μπόλικη ευρωπαϊκή ιστορία στην OPAP Arena» – Η  ΑΕΚ πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, όμως δεν μπόρεσε να σημειώσει και 2ο τέρμα. Παραχωρώντας ισοπαλία στον Άγιαξ. Με το τελικό 1-1 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους Ολλανδούς να κερδίζουν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πινέδα στον Μπέρχβαϊν. Ο Ολλανδός ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Στάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και βρήκε αυτό που, βάσει ευκαιριών δικαιούταν, με τον Βίντα. Ο Άμραμπατ με υπέροχη σέντρα από τα δεξιά βρήκε αφύλακτο τον Κροάτη στόπερ στην καρδιά της άμυνας του Άγιαξ. Kαι αυτός με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Νορντίν Άμραμπατ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, κάνοντας τη σέντρα για την κεφαλιά του Βίντα και το 1-1. Ο Μαροκινός άσος πολιορκήθηκε από τα ολλανδικά ΜΜΕ, όπου αναφέρθηκε στους παίκτες του «Αίαντα», αλλά και στη δική του εικόνα και το πλάνο του Αλμέιδα.

Αρχικά ο 36χρονος μίλησε στο ολλανδικό ESPN για τον Σούταλο, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό: «Ο Σούταλο θα φτάσει εκεί που πρέπει. Πιστέψτε με, μόλις προσαρμοστεί λίγο… Έχει μεγάλες ικανότητες. Ο Άβιλα πρέπει να παίρνει λιγότερα ρίσκα στο παιχνίδι του. Αλλά ο Άγιαξ διαθέτει παίκτες με δυνατότητες. Είναι δεδομένο. Και ο Μπέργκις παραμένει ένας καλός παίκτης. Και ο Μπόμπεϊ, τι θηρίο. Ειδικά μετά από όσα έζησε την περασμένη εβδομάδα (σ.σ.:τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ), νομίζω ότι ήταν εντυπωσιακός».

Για τη δική του εντυπωσιακή φυσική κατάσταση στα 36 του, είπε: «Κάνουμε τακτικά τεστ φυσικής κατάστασης. Πάντα βρίσκομαι στους τρεις κορυφαίους, οπότε είναι καλό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαχείριση των παικτών της ΑΕΚ από τον Αλμέιδα: «Ο προπονητής μας κάνει πολύ ροτέισον, όπως ο Ρότζερ Σμιντ στην Αϊνχτόφεν. Ο προπονητής αντικαθιστά συνήθως και τους τέσσερις επιθετικούς μετά από το 65’. “Φρέσκο αίμα”, λέει. Και λειτουργεί. Κερδίσαμε το νταμπλ και έχουμε λίγους τραυματισμούς. Ο προπονητής ξέρει τι κάνει».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ