Αμπουκασίς: «Eάν παίξουμε έξυπνα ίσως αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ»

Αμπουκασίς: «Eάν παίξουμε έξυπνα ίσως αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ» – Ο ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (3/8) μετά του 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι αναμένεται να έχει δύο σημαντικές προσθήκες στην ενδεκάδα, αφού o Ντόουγκλας Αουγκούστο εξέτισε την ποινή του, από την αποβολή στο ματς ματς με την Λέφσκι, ενώ και ο Αλί Σαμάτα ετοιμάζεται να πάρει θέση βασικού.

Το χωρητικότητας 31.733 θέσεων «Τέντι» αναμένεται να είναι κατάμεστο, κάτι στο οποίο ποντάρει και ο τεχνικός του ισραηλινού συλλόγου, Γιόσι Αμπουκασίς.

O 52χρονος προπονητής μίλησε στο SDNA, υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερη ομάδα από την Μπεϊτάρ, ωστόσο οι παίκτες του εάν αγωνιστούν έξυπνα ίσως καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του Conference League.

«Πράγματι εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Το ξέραμε πριν διεξαχθεί το πρώτο ματς, ωστόσο θεωρούσαμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θα φανεί σε λίγες μέρες εάν το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης είναι καλό για εμάς.

Πλέον η ρεβάνς διεξάγεται στο Ισραήλ, όπου οι οπαδοί της ομάδας θα μας δώσουν μεγάλη δύναμη, αλλά και ώθηση προκειμένου να τα καταφέρουμε. 

Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στον ΠΑΟΚ  και τότε ίσως καταφέρουμε να προκριθούμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ