Το 2/2 κόντρα στο Καζακστάν έκανε η Εθνική Ελλάδας Γυναικών στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Ξεμπερδεύοντας δίχως απώλειες με μια εκ των ασθενέστερων αντιπάλων του ομίλου και πηγαίνοντας με το ηθικό στα ύψη στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Σλοβενία. Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή υποτάχθηκε μεν στη Γαλλία, γνωρίζοντας την ήττα […]

Το 2/2 κόντρα στο Καζακστάν έκανε η Εθνική Ελλάδας Γυναικών στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ξεμπερδεύοντας δίχως απώλειες με μια εκ των ασθενέστερων αντιπάλων του ομίλου και πηγαίνοντας με το ηθικό στα ύψη στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Σλοβενία.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή υποτάχθηκε μεν στη Γαλλία, γνωρίζοντας την ήττα με 0-10 στην πρώτη αγωνιστική, όμως πήρε τρεις βαθμούς χάρη στο 3-2 κόντρα στο Καζακστάν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Και επανέλαβε το ίδιο φύλλο αγώνα και την Παρασκευή (22/10) στην «Αstana Arena».

Με γκολ της Πούλιου από ασίστ της Σαρρή στο 85′. Οι γυναίκες μας «άλωσαν» το Καζακστάν με 0-1 και ανέβηκαν στους 3 βαθμούς. Μόνες στην 3η θέση του ομίλου πλέον. Μετά την ισοπαλία (1-1) στο παιχνίδι μεταξύ Ουαλίας και Σλοβενίας.

Την 4η Σλοβενία θα υποδεχτεί η Εθνική την Τρίτη (26/10) στο «AEL FC Arena». Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα δώσει πλέον την απόλυτη εικόνα για τις δυνατότητες και τις προσδοκίες της γαλανόλευκης από τον προκριματικό όμιλο.

Με τα κορίτσια του Κυριαζή να «κυνηγούν» θεωρητικά την 2η Ουαλία.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοπόρος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας.

Ενώ για τις δεύτερες ομάδες θα ακολουθήσει μια σύνθετη διαδικασία play-off. Φυσικά, για την Εθνική που δεν έχει παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι η σταδιακή καθιέρωση στο ανταγωνιστικό επίπεδο, με καλά πλασαρίσματα σε κάθε προκριματική διαδικασία.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ