Υποψήφιος για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», για ακόμα μία σεζόν είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται μεταξύ των 30 υποψηφίων που διεκδικούν το εν λόγω βραβείο, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό περιοδικό France Football. Αρκετοί είναι αυτοί, που λένε ότι το συγκεκριμένο βραβείο, θα πρέπει να δοθεί σε έναν […]

Υποψήφιος για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», για ακόμα μία σεζόν είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται μεταξύ των 30 υποψηφίων που διεκδικούν το εν λόγω βραβείο, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό περιοδικό France Football. Αρκετοί είναι αυτοί, που λένε ότι το συγκεκριμένο βραβείο, θα πρέπει να δοθεί σε έναν εκ των Καντέ, Ζορζίνιο ή Λεβαντόφσκι, που την σεζόν που πέρασε είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στους συλλόγους τους.

Από την πλευρά του ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής του «Πούλγκα», σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως ο 34χρονος πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, δεν αξίζει να κατακτήσει το φετινό βραβείο.

«Κατά την γνώμη μου αυτή η Χρυσή Μπάλα πρέπει να καταλήξει είτε στον Καντέ, είτε στον Ζορζίνιο. Βαρέθηκα να βλέπω τον Μέσι να παίρνει την Χρυσή Μπάλα. Για ποιο λόγο να το πάρει; Τι έκανε την περσινή σεζόν; Εντάξει, πήρε το Copa America. Με την Μπαρτσελόνα όμως για πείτε μου τι ακριβώς έκανε, τι κατέκτησε;» ήταν τα λεγόμενα του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ