Πρόστιμα «μοίρασε» σε πέντε παίκτες της ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα με απόφαση του ισχυρού άνδρα των «Βυσσινί» επιβλήθηκε πρόστιμο στον Μάριο Όγκμποε για την αποβολή του στο ματς με τον Ηρακλή. Την ίδια ώρα που τιμωρήθηκαν τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές για.. νυχτοπερπατήματα το βράδυ της Παρασκευής. Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιούνται τα εξής: «Με […]

Πρόστιμα «μοίρασε» σε πέντε παίκτες της ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα με απόφαση του ισχυρού άνδρα των «Βυσσινί» επιβλήθηκε πρόστιμο στον Μάριο Όγκμποε για την αποβολή του στο ματς με τον Ηρακλή. Την ίδια ώρα που τιμωρήθηκαν τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές για.. νυχτοπερπατήματα το βράδυ της Παρασκευής.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιούνται τα εξής:

«Με απόφαση του κ. Κούγια τιμωρούνται με 5000€ πρόστιμο ο Όγκμποε για την αποβολή του στον χθεσινό αγώνα. Aπό 3000€ πρόστιμο τους Batibanga, Abud, Γκοτζαμανίδης και Γρηγορόπουλος. Επειδή απεκαλύφθη σήμερα ότι την Παρασκευή το βράδυ 2:00 τα ξημερώματα διασκέδαζαν στο μπαρ Lobster».

Καταγγελία ΑΕΛ για Ηρακλή

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή με την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου και του Δ.Σ. της Super League 2, όπου επιβεβαιώνονται όλες οι καταγγελίες μας μέσω των ανακοινώσεων μας για την ΠΑΕ Τρίγλια , όπου στον κατάλογο των ΠΑΕ που συμμετέχουν στον Βόρειο όμιλο της Super League 2 δεν συμπεριλαμβάνεται καμία ΠΑΕ Ηρακλής και ως μόνη συμμετέχουσα συμπεριλαμβάνεται η ΠΑΕ Τρίγλια Χαλκιδικής.
Αναμένουμε μετά την επίσημη ανακοίνωση της Super League 2 και την ενημέρωση από αυτή όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ειδικά το Δ.Σ. της ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ERTFLIX να πάψει πια αυτή η εξαπάτηση των τηλεθεατών , των ακροατών και χρηστών των συγκεκριμένων μέσων, μέσω δημοσιογράφων Σταμπουλή και Μαυρόπουλου, οι οποίοι μάλιστα αποσιώπησαν όλες τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του διαιτητή Πέλλας Πουματζίδη, των βοηθών του Κορωνιά (Πειραιώς) – Μπαλιάκα (Κοζάνης) και του 4ου διαιτητή Κακουλιδη (Θράκης).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΛ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ