Το μεγάλο φετινό στοίχημα της ΑΕΚ ήταν η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Το παρελθόν που “εκνεύριζε” τον κόσμο και μόνο που φορούσε την φανέλα της ομάδας έπρεπε με κάποιο τρόπο να αποχωρήσει. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήθελε από τη αρχή να ξεκαθαρίσει ποιους θέλει και ποιους όχι φέτος. Ποιοι υπολογίζονται και ποιοι πιάνουν…χώρο! Ολοκληρώθηκαν λοιπόν 13 μεταγραφές. […]

Το μεγάλο φετινό στοίχημα της ΑΕΚ ήταν η αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Το παρελθόν που “εκνεύριζε” τον κόσμο και μόνο που φορούσε την φανέλα της ομάδας έπρεπε με κάποιο τρόπο να αποχωρήσει.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήθελε από τη αρχή να ξεκαθαρίσει ποιους θέλει και ποιους όχι φέτος. Ποιοι υπολογίζονται και ποιοι πιάνουν…χώρο!

Ολοκληρώθηκαν λοιπόν 13 μεταγραφές. Για την αντικατάσταση αυτών των ονομάτων. Όπως είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το τέλος της περσινής σεζόν.

Στην Ένωση κατάφεραν να βρουν λύση στις περισσότερες των περιπτώσεων που έπρεπε να αποχωρήσουν. Η μοναδική περίπτωση που παρέμεινε τελικά στο ρόστερ χωρίς ουσιαστικά να υπολογίζεται είναι ο Όλεγκ Νταντσένκο.

Ο Ουκρανός μπακ παραμένει στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη. Έχει τεθεί εκτός πλάνων από το καλοκαίρι. Και αναμένεται να βρεθεί τρόπος για να αποχωρήσει είτε σε ρωσική είτε σε ουκρανική ομάδα.

Η ΑΕΚ κατάφερε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να βγει κερδισμένη από την πώληση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε.

Η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με την ιταλική ομάδα στα 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες 500.000 ευρώ θα μπουν στα ταμεία της Ένωσης αν η Κροτόνε πανηγυρίσει την άνοδό της στη Serie A.

Στο 90′ των μεταγραφών, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον Νταβίντ Σιμάο για τη λύση του συμβολαίου του.

Γλυτώνοντας περίπου 400.000 ευρώ. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και η ΑΕΚ πήρε μια βαθιά ανάσα.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είχε ζητήσει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα ο Λόπες ήταν εκτός πλάνων και κλήθηκε να βρει πρόταση.

Στην περίπτωση του Κρίστιτσιτς κατάφερε να βάλει και χρήματα στα ταμεία της, κοντά στις 500.000 ευρώ. Με τον Σέρβο μέσο να επιστρέφει στον Ερυθρό.

Παράλληλα η Χάποελ Μπερ Σεβά κάλυψε το συμβόλαιό του Λόπες και ο Πορτογάλος μπακ αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ένωση.

Οι έξι δανεικοί

Η ΑΕΚ κατάφερε να προχωρήσει σε δανεισμό συνολικά έξι παικτών. Ινσούα, Χνιντ, Αθανασιάδης,  Ντέλετιτς,  Αλμπάνης και Μαχαίρας παραχωρήθηκαν σε ομάδες αδειάζοντας χώρο στο ρόστερ.

Πολλά μπορεί κανείς να αναφέρει για τον σχεδιασμό της Ένωσης, όμως τόσο γρήγορη και ποιοτική αποσυμφόρηση δύσκολα μπορεί να πετύχει άλλος.

Για να δούμε όμως, τι “ψάρια” θα πιάσουν οι καινούριοι;

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ