Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Η ΑΕΚ εδώ και καιρό βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι. Μαζί με αυτή και κάποιοι παίκτες της. Ένας από αυτούς που το τελευταίο διάστημα είναι «ντεφορμέ», είναι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός στην αρχή της σεζόν είχε καταφέρει με τις κινήσεις και τα γκολ του να σαγηνεύσει τους φιλάθλους της «Ένωσης». Όμως, τον τελευταίο καιρό είναι μακριά από τον καλό του εαυτό.

Την Κυριακή η ΑΕΚ πέρασε ένα πολύ κακό βράδυ στην Λεωφόρο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός τη διέλυσε με 3-0. Ο Τσούμπερ δεν μπόρεσε να την σώσει από την πανωλεθρία.

Όπως καταλαβαίνετε το γεγονός ότι ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είναι αρκετά μέτριος την τρέχουσα περίοδο σε συνδυασμό με την κακή πορεία των «κιτρινόμαυρων» αρχίζει και υπάρχει φημολογία γύρω από το μέλλον του στην «Ένωση».

Στη Γερμανία θεωρούσαν σίγουρη την παραμονή του στη χώρα μας. Κάτι όμως που έχει αλλάξει και το μέλλουν του στα Σπάτα μοιάζει αβέβαιο. Σύμφωνα με την, «Hessenschau», πολύ έγκυρη γερμανική εφημερίδα,  «το αθλητικό μέλλον του Τσούμπερ μετά τέλος της φετινής σεζόν είναι ακόμα ασαφές».

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Τσούμπερ αγωνίζεται στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έτσι, οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου θα πρέπει να τα ζυγίσουν και να δουν αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του 30χρονου Ελβετού ποδοσφαιριστή από την γερμανική ομάδα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν