Η ΑΕΚ κατάφερε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να ισοφαρίσει την χειρότερη επίδοση της εντός έδρας.

Η ΑΕΚ διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη φετινή Super League. Έχει αλλάξει 3 προπονητές αλλά και πάλι ήλιο δεν βλέπει. Τελευταίο κακό αποτέλεσμα για την «Ένωση» ήταν αυτό της δεύτερης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 μέσα στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Αντόνιο Τσόλακ. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα που γνωρίζει μέσα στην έδρα της. Είχαν προηγηθεί εκείνες από τον Ολυμπιακό, τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ και τον Βόλο.

Έτσι, κατάφερε να ισοφαρίσει την χειρότερη της επίδοση στην ιστορία της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύο φορές ακόμα στο παρελθόν είχε πέντε ήττες στην έδρα της.

-Την προηγούμενη σεζόν (2020/21), είχε ηττηθεί από Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη στην κανονική περίοδο και Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα playoffs.

-Σχεδόν δέκα χρόνια πίσω και τη σεζόν 2012/13, είχε ηττηθεί από Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό, Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό και Πανθρακικό. Ήταν τότε που υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Σωτήρη Οφρυδόπουλου θα σπάσει κάθε αρνητικό της ρεκόρ αν στα εναπομείναντα τέσσερα ματς που θα δώσει στο ΟΑΚΑ γνωρίσει μία ακόμη ήττα. Έχει να δώσει τα παιχνίδια κόντρα στον Άρη (4η αγωνιστική), Παναθηναϊκό (7η αγωνιστική), ΠΑΣ Γιάννινα (8η αγωνιστική) και Ολυμπιακό (10η αγωνιστική).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ