Έντονη η δυσφορία των ανθρώπων της ΑΕΚ για την διαιτησία στο παιχνίδι της Κυριακής, στην Κρήτη. Το ματς με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τους “κιτρινόμαυρους” κρίθηκε από λάθος αποφάσεις των διαιτητών. Ποια είναι όμως η ουσία; Πως την “πάτησε” η ΑΕΚ, και πρέπει πλέον να προσέξει, μαθαίνοντας από τα λάθη της; Το πρόβλημα ήταν διττό. […]

Έντονη η δυσφορία των ανθρώπων της ΑΕΚ για την διαιτησία στο παιχνίδι της Κυριακής, στην Κρήτη. Το ματς με τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τους “κιτρινόμαυρους” κρίθηκε από λάθος αποφάσεις των διαιτητών.

Ποια είναι όμως η ουσία; Πως την “πάτησε” η ΑΕΚ, και πρέπει πλέον να προσέξει, μαθαίνοντας από τα λάθη της;

Το πρόβλημα ήταν διττό. Από την μία αγωνιστικό. Από την άλλη, όντως, διαιτητικό.

Κανείς δεν είπε πως η διαιτησία ήταν αλάνθαστη στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Υπάρει η περίεργη φάση της αποβολής. Καθώς και εκείνης του επιθετικού φάουλ πριν το γκολ.

Για τις οποίες μάλιστα η Ένωση έβγαλε και αιχμηρή ανακοίνωση πριν από λίγα λεπτά.

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι»

αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση.

Ποια είναι όμως η άλλη όψη του νομίασματος;

Αν πάρουμε τα δεδομένα κυνικά, η ΑΕΚ κατάφερε να μην πάρει το τρίποντο, ενώ κέρδιζε με 0-3. Στην Κρήτη. Τον ΟΦΗ.

Όχι η ΑΕΚ της Β και της Γ Εθνικής. Η ΑΕΚ του ρεκόρ μεταγραφών. Των Αραούχο, Τσούμπερ και Αμπραμπατ. 

Δεν υπάρχουν λοιπόν αρκετές δικαιολογίες για να καλυφθεί μία τέτοια “γκέλα”. Ακόμη και με 10 παίκτες η ΑΕΚ οφειλε να καθαρίσει το παιχνίδι κάνοντας τα υποτυπώδη.

Τα κενά στην άμυνα, η τρικυμία στην επίθεση και η έλλειψη συντονισμού δεν δικαιολογούνται από μία αποβολή.

Από την άλλη, δεν είναι δυνατόν να επιρρίπτονται αποκλειστικές ευθύνες σε 1 μονο παίκτη, τον Πέτρο Μάνταλο. Επειδή η αλλαγή του έφερε για πολλούς ασυνεννοησία στην ομάδα.

Αυτες και άλλες πολλές είναι οι παθογένειες που πρέπει να διορθώσει άμεσα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ενόψει της πολύ ενδιαφέρουσας συνέχειας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ