Η ανανεωμένη ΑΕΚ μπήκε στη μάχη της νέας Super League Interwetten με μία νίκη και μία απώλεια. Η Ένωση πρέπει να κάνει είναι να κερδίσει χρόνο για να αναμειχθούν παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές. Οι Κονέ – Παπαδημητρίου τόνισαν σε όλους τους τόνους ότι ο στόχος του πρότζεκτ που τρέχει αυτή τη στιγμή είναι να χτίσουν […]

Η ανανεωμένη ΑΕΚ μπήκε στη μάχη της νέας Super League Interwetten με μία νίκη και μία απώλεια.

Η Ένωση πρέπει να κάνει είναι να κερδίσει χρόνο για να αναμειχθούν παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές.

Οι Κονέ – Παπαδημητρίου τόνισαν σε όλους τους τόνους ότι ο στόχος του πρότζεκτ που τρέχει αυτή τη στιγμή είναι να χτίσουν αυτή τη νοοτροπία, την οποία οφείλει να έχει η ΑΕΚ.

Μαζί φυσικά με τον προπονητή έγινε αρκετά καλή δουλειά και στο κομμάτι της ενίσχυσης. Στις περισσότερες θέσεις ο Μιλόγεβιτς έχει περισσότερες λύσεις σε ποσότητα στη φαρέτρα του από ότι ο Μάσιμο Καρέρα την περσινή σεζόν.

Οι ενισχύσεις που ήρθαν, αναβαθμίζουν και ποιοτικά την ομάδα. Ιδιαίτερα στην επίθεση. Στα μετόπισθεν μπορεί να απουσιάζει η ποιότητα και η εμπειρία του Τσιγκρίνσκι. Αλλά σίγουρα το “κενό” των Νεντελτσιάρου – Χνιντ καλύφθηκε και με το παραπάνω, με τη μεταγραφή του Τζαβέλλα και την επιστροφή του Βράνιες.

Λύσεις όμως που δεν δείχνουν να έχουν πιάσει ακόμη. Εξ ου και ο χρόνος που πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ. Παίρνοντας επαγγελματικές νίκες.

Αν κάποιος θέλει να ασκήσει κριτική (σε λογικά πλαίσια) για τις κινήσεις της ΑΕΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Είναι για την αμυντική γραμμή, κυρίως για το αριστερό άκρο της.

Μαζί με την κριτική όμως πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Μιλόγεβιτς και για να τον αποκτήσει πρέπει να παίρνει τα αποτελέσματα. Μαζί με αυτά πρέπει να του “βγει” και το στοίχημα της αμυντικής γραμμής.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ