Στην Αθήνα ο Αργεντινός, μιλάει με Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως βρήκε η ΑΕΚ τον «εκλεκτό» της για την άκρη του πάγκου της.

Ωστόσο, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» υπάρχουν… όροι και προϋποθέσεις. Κι αυτούς, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι στιγμής, δύσκολα θα τους καλύψει η «Ένωση».

Ο 48άχρονος τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση από την ελληνική ομάδα και, μάλιστα, βρίσκεται στη χώρα μας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε εξελίξεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Η ΑΕΚ του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί του ποσού των 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Εκείνος επιθυμεί να εργαστεί στην Ευρώπη, αλλά όχι απλώς σε κάποια ομάδα της γηραιάς ηπείρου. Προτιμάει να συμμετάσχει και στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, κάτι όχι βέβαιο για τους «κιτρινόμαυρους» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η «Ένωση» έχει μείνει πίσω στη «μάχη» των πλέι οφ  της Super League. Είναι πιθανό σενάριο πλέον να μην παίξει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα την καινούρια χρονιά.

Αυτό το εμπόδιο θα πρέπει να ξεπεραστεί, ώστε ο Ματίας Αλμέιδα να δώσει τα χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντησή τους.

Εναλλακτικά, ο Αργεντινός έχει δεχθεί πρόταση και από την ομοσπονδία της Χιλής, στην οποία δεν έχει απαντήσει ακόμα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ