Με εκπλήξεις παρέταξε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα.

Με εκπλήξεις παρέταξε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Pelado επέλεξε στο δεξί άκρο τον Σιντιμπέ αντί του Ρότα, έδωσε φανέλα βασικού στους Ελίασον, Μάνταλο επίσης, ενώ κράτησε στον πάγκο τους Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, με τον τελευταίο να έχει λιγοστές προπονήσεις στα πόδια του.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Πινέδα. Λάθος βολέ του Κοτάρσκι.

Ο Γιόνσον έδωσε με κεφαλιά στον Μάνταλο και αυτός με υπέροχη σέντρα είδε τον Πινέδα. Ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Ο Σιμάνσκι έκλεψε την μπάλα και συνδυάστηκε με τον Πόνσε. Ο Πολωνός έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ελίασον έκανε το κοντρόλ και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (83′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (64′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Ελίασον (82′ Άμραμπατ), Μάνταλος (64′ Τσούμπερ), Πόνσε (83′ Πισάρο).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε), Εκόνγκ, Νάσμπεργκ (60′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (60′ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (75′ Μπράντον Τόμας).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ