Δράση στην Ισπανία, με Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια να μάχονται για το τρίποντο. Τεράστια ανατροπή για την Ατλέτικο , η οποία με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κι ενώ έχανε 0-2 από την Βαλένθια, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά τα «χαστούκια» σε Κύπελλο Ισπανίας και Σούπερ Καπ. https://www.youtube.com/watch?v=1t0HXBsyBr4 Ο […]

Δράση στην Ισπανία, με Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια να μάχονται για το τρίποντο.

Τεράστια ανατροπή για την Ατλέτικο , η οποία με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κι ενώ έχανε 0-2 από την Βαλένθια, κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά τα «χαστούκια» σε Κύπελλο Ισπανίας και Σούπερ Καπ.

https://www.youtube.com/watch?v=1t0HXBsyBr4

Ο Ντιέγκο Σιμέονε μετά τη λήξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος και τόνισε πως αυτή τη βραδιά θα την θυμάται για πάντα.

«Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες και τους είπα τι ένιωθα, τι έχω μάθει τα προηγούμενα χρόνια. Αν χάσουμε, να χάσουμε με περηφάνια. Η ομάδα άφησε την ψυχή της, άφησαν τις ζωές τους στον αγωνιστικό χώρο. Είναι από τις βραδιές που θα θυμάσαι πάντα, θα είναι πάντα μαζί σου. Κι αυτή η βραδιά μένει με εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ