Ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας, ο Ηρακλής, με 112 χρόνια πορείας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της  Ελλάδας.  Με μεγάλους αθλητές σε όλα τα σπορ. Ένας σύλλογος που τα έχει ζήσει όλα και έχει αφήσει το στίγμα του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. ΑΦΜ χρυσάφι για τον ΗΡΑ. Ο ΓΣ Ηρακλής τελικά μπόρεσε και ήρθε […]

Ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας, ο Ηρακλής, με 112 χρόνια πορείας στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της  Ελλάδας.  Με μεγάλους αθλητές σε όλα τα σπορ. Ένας σύλλογος που τα έχει ζήσει όλα και έχει αφήσει το στίγμα του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΑΦΜ χρυσάφι για τον ΗΡΑ.

Ο ΓΣ Ηρακλής τελικά μπόρεσε και ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Τρίγλιας, και με το ΑΦΜ της να αγωνιστεί στη Super League 2 τη νέα σεζόν. Αλλά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα πρέπει να καταβληθεί την Τρίτη (13/7) το ποσό που συμφωνήθηκε στην ομάδα της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την προφορική συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τρίγλιας κ. Στράτο Ευγενίου και την προσωπική του δήλωση.  Το ΔΣ του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής Θεσσαλονίκης αποφασίζει να δοθεί προς εξυπηρέτηση ο τραπεζικός λογαριασμός του συλλόγου. Είναι στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5222-101690-009 (ΙΒΑΝ:GR56 0172 2220 0052 2210 1690 009) προς τους φιλάθλους του Ηρακλή.  Όσοι επιθυμούν να καταβάλουν δωρεά προς τον Σύλλογο για την κάλυψη των χρημάτων για την απόκτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Τρίγλιας.

Η ανταπόκριση θα πρέπει να είναι άμεση καθώς υπάρχει καταληκτική ημερομηνία ως την Τρίτη 13 Ιουλίου για την καταβολή των χρημάτων.  Για την απαραίτητη έκδοση της εγγυητικής, προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ηρακλής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ