Υπάρχει νέος έρωτας στην πόλη µιας και ξεκίνησαν να κυκλοφορούν µαζί και να κάνουν δηµόσιες εµφανίσεις. Αυτός φρεσκοχωρισµένος και αυτή γνωστή στον καλλιτεχνικό κόσµο.

Πάµε και σε ένα σκάνδαλο µεγατόνων που µας αποκάλυψε ο Theo και µας άφησε κυριολεκτικά speechless, µαζί µε τη Celine… Λοιπόν, πρόκειται για κύριο που είναι από τους πιο γνωστούς προπονητές της χώρας και για κυρία η οποία είναι επιτυχηµένη επιχειρηµατίας και πολύ αγαπητή στους κοσµικούς κύκλους.

Μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πιο αγαπηµένα ζευγάρια, κάτι που µαρτυρούσαν τόσο οι κοινές εµφανίσεις τους όσο και οι φωτογραφίες τους στα social, από προσωπικές τους στιγµές. Το τελευταίο όµως διάστηµα, έντονες είναι οι φήµες –αυτές που έφτασαν και στον Τheo– ότι το ζευγάρι εδώ και µήνες βρίσκεται σε διάσταση µιας και λέγεται ότι η σύζυγος ερωτεύτηκε και σύναψε σχέση µε γνωστό ποδοσφαιριστή οµάδας. Η συγκεκριµένη φήµη ήδη είναι θέµα συζήτησης ανάµεσα στα αποδυτήρια και τα γήπεδα…

Αναµένουµε, µιας και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Το µόνο που παρατηρήσαµε είναι ότι οι κοινές τους δηµόσιες εµφανίσεις και ποστς στα social είναι πλέον… ανύπαρκτες.

Κουίζ: Υπάρχει νέος έρωτας στην πόλη µιας και ξεκίνησαν να κυκλοφορούν µαζί και να κάνουν δηµόσιες εµφανίσεις. Αυτός φρεσκοχωρισµένος και αυτή γνωστή στον καλλιτεχνικό κόσµο.

Πηγή: 24sports.com.cy

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟ: Χαμογελά εν όψει “κρας τεστ” με ΠΑΟΚ, ο Ιβάν!
Super League

ΠΑΟ: Χαμογελά εν όψει “κρας τεστ” με ΠΑΟΚ, ο Ιβάν!