Σιωπηλός Δρόμος Spoiler: Ο Σιωπηλός Δρόμος ξεκίνησε. Κάθε Κυριακή ένα επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει όλο το κόσμο μπροστά στις οθόνες του. Η τηλεθέαση στα ύψη από την σειρά του Mega Tv.  Η αγαπημένη σας σειρά είναι εδώ με νέα επεισόδια για να σας δίνει ότι ακριβώς ζητάτε.

“Ο «Σιωπηλός Δρόμος» συνεχίζει να διδάσκει την αγωνία και το σασπένς

Ο Μιχάλης τελικά θα καταφέρει να αποφύγει την σύλληψη και μαζί με τον «ενορχηστρωτή» θα πάρουν τον δρόμο για την κρυψώνα τους. 

Αγχωμένοι αρκετά θα αποφασίσουν ότι η υπόθεση απαγωγή πρέπει να λήξει άμεσα, και έτσι θα πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία, για να απαιτήσουν τα λύτρα.

Η Θάλεια θα μάθει ότι ο Μιχάλης είναι ένας από την συμμορία της απαγωγής. Η αστυνομία σε αγώνα δρόμου με τον χρόνο προσπαθεί να καθυστερήσει τους απαγωγείς, αφού είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση της ταυτότητας τους.

Η Αθηνά θα αποκαλύψει στην Θάλεια, για πιο πραγματικά λόγο έφυγε από τον Βασίλη.

Η οικογένεια Καρούζου γίνεται άνω κάτω από τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα διαφθοράς στην κοινότητα του Βαθιού.

Αλλά μια δυσάρεστη τροπή θα έχουμε με την υγεία ενός παιδιού, και οι απαγωγείς ψάχνονται για το αν πρέπει να το στείλουν πισω ή όχι.

Τελικά η αστυνομία θα καταφέρει να εντοπίσει για πρώτη φορά το στίγμα του τηλεφώνου του «ενορχηστρωτή».

Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο «Σιωπηλός Δρόμος» την Κυριακή 13/6:

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr