Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Με το σημερινό γκολ επί της Βερόνα είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο με εννέα γκολ σε έξι αγώνες. Ναι Ζλάταν, […]

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Με το σημερινό γκολ επί της Βερόνα είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο με εννέα γκολ σε έξι αγώνες. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Τι και εάν πέρασε από την δοκιμασία του κορονοϊού, τι και εάν βρίσκεται ένα βήμα πριν τα σαράντα χρόνια του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πάρει από το χέρι την Μίλαν, παστελώνει συνεχώς τους αντίπαλους τερματοφύλακες και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Τι άλλο να κάνει ο 39χρονος Ζλάταν;

Με Σάμροκ Ρόβερς για το Γιουρόπα ένα γκολ, συνέχεια για το πρωτάθλημα με Μπολόνια δύο γκολ, σειρά πήρε η Ίντερ στο Ντέρμπι «ντε λα Μαντονίνα» που πέτυχε δύο γκολ, την γλύτωσε η Σέλτικ στο Γιουρόπα που δεν σκόραρε ο Ζλάταν, και σειρά πήρε η Ρόμα που είδε δύο φορές την μπάλα στο πλεχτό του ο Αντόνιο Μιράντε. Παύση με την Λιλ και σήμερα σκόραρε ξανά με την Βερόνα.

Η τελευταία του προφητική δήλωση….

Σε ερώτηση για την ηλικία, ο 39χρονος Ζλάταν είπε πως «αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένος και η εμπειρία βοηθάει. Αν είχα την φυσική κατάσταση ενός παιδιού κανείς δεν θα με σταματούσε. Το παιχνίδι αυτό με την Ίντερ δεν θα το έχανα ακόμα κι αν ήμουν θετικός στον κορωνοϊό».

“Αν είχα την φυσική κατάσταση όπως πριν από δέκα χρόνια και με τον τρόπο που σκέφτομαι τώρα το ποδόσφαιρο, κανείς δεν θα μπορούσε να με σταματήσει.

Θα τους πέρναγα όλους. Δεν θα με έβλεπαν καν. Βέβαια και τώρα που το σκέφτομαι, ούτε και τώρα μπορούν να με κόψουν”, τα λόγια του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν