Μια σοβαρή Ρόμα καθάρισε από την 5η αγωνιστική την πρόκριση με την νίκη της 3-1 επί της Ελεβτικής Γιουνγκ Μπόις, αλλά αυτό που ξεχωρίσαμε από τον αγώνα ήταν η απόδοση του 18χρονου Καλαφιόρι που σκόραρε για πρώτη φόρα με τους Ρωμαίους, και μάλιστα με ένα εκπληκτικό γκολ. Πρώτη και καλύτερη, αγκαλιά με το εισιτήριο για […]

Μια σοβαρή Ρόμα καθάρισε από την 5η αγωνιστική την πρόκριση με την νίκη της 3-1 επί της Ελεβτικής Γιουνγκ Μπόις, αλλά αυτό που ξεχωρίσαμε από τον αγώνα ήταν η απόδοση του 18χρονου Καλαφιόρι που σκόραρε για πρώτη φόρα με τους Ρωμαίους, και μάλιστα με ένα εκπληκτικό γκολ.

Πρώτη και καλύτερη, αγκαλιά με το εισιτήριο για τους «16» είναι και μαθηματικά η Ρόμα. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα επικράτησε με ανατροπή της Γιουνγκ Μπόις στο «Ολίμπικο» με 3-1, επιστρέφοντας από το 0-1 του Νσαμ (34’) και πήρε τη νίκη που της απέμενε για να κλειδώσει τη συμμετοχή της στους «32» και μάλιστα ως ισχυρή. Ο Μαγιοράλ ισοφάρισε στο 44’ κι από κει και πέρα ο Καλαφιόρι στο 59’ κι ο Τζέκο στο 81’ έστρωσαν τον δρόμο της νίκης, με τους Ελβετούς να μένουν και με λιγότερο παίκτη στο 83’ λόγω αποβολής του Καμαρά με κόκκινη κάρτα. 

Ξεχωριστή η παρουσία του 18χρονου Ρικάρντο Καλαφιόρι που είναι από τα μεγάλα ταλέντα του Ιταλικού ποδοσφαίρου, και ο Φονσέκα τον στηρίζει απόλυτα όπως και όλος ο οργανισμός Ρόμα στην εξέλιξη του.

Juventus 1, Roma 3: Player Ratings - Chiesa Di Totti

Όσο περνάει ο καιρός ο προπονητής της Ρόμα του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Ρικάρντο τον δικαιώνει. Όπως και σήμερα που περα από την καλή παρουσία του πέτυχε και ένα γκολ εκπληκτικής ομορφιάς.

Μετά τον αγώνα μες την καλή χαρά ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο Sky Italia

«Ονειρευόμουν εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτήν την στιγμή. Το μόνο πράγμα που θα με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο θα ήταν το να είχαμε και φιλάθλους στον γήπεδο, αλλά τι να κάνουμε, έτσι έχουν τα πράγματα τώρα«, είπε ο Καλαφιόρι.

Πέρασε μερικές από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, αλλά τώρα περνάω μια από τις καλύτερες στην ζωή μου! Έκανα πολλά πράγματα που στην αρχή ίσως να φαινόντουσαν και απίθανα. Δούλεψα πολύ σκληρά γιατί στο τέλος της ημέρας νιώθω πως γεννήθηκα μόνο για να παίζω ποδόσφαιρο. Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα, τώρα το μόνο που θέλω είναι το να έχω διάρκεια. Να κάνω το καλύτερο που μπορώ»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι