Ο αρχηγός των Παρτενοπέι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την άδεια και είναι ανεβασμένος ψυχολογικά. Αυτό αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, με την εξήγηση να είναι απλή: Η κατάκτηση του Euro έχει κάνει ευτυχισμένους όλους τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας. Σίγουρα, όμως, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για τον Ινσίνιε αν υπήρχε ήδη συμφωνία με […]

Ο αρχηγός των Παρτενοπέι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την άδεια και είναι ανεβασμένος ψυχολογικά. Αυτό αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, με την εξήγηση να είναι απλή: Η κατάκτηση του Euro έχει κάνει ευτυχισμένους όλους τους παίκτες της εθνικής Ιταλίας. Σίγουρα, όμως, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για τον Ινσίνιε αν υπήρχε ήδη συμφωνία με τη Νάπολι. Προς το παρόν, όμως, δεν έχουν γίνει καν συζητήσεις, αφού ο Ντε Λαουρέντις δεν τον έχει καλέσει.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά. Σημαντική. Ο Ινσίνιε θέλει αύξηση, η Νάπολι θα προτείνει μείωση. Και όσο οι Ιταλοί περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει επαφή σύντομα, καταγράφουν τα δεδομένα. Για την ακρίβεια, καταγράφουν τα δύο «λάθη» που δεν συγχωρεί ο πρόεδρος στον αρχηγό των Παρτενοπέι.

Το πρώτο, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, έγινε τον Νοέμβριο του 2019. Τότε που ο Ντε Λαουρέντις έδωσε εντολή για ritiro και οι παίκτες δεν υπάκουσαν. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, λοιπόν, ο πρόεδρος χρεώνει στον Ινσίνιε το γεγονός ότι ως αρχηγός δεν στήριξε τη διοίκηση. Του χρεώνει το γεγονός ότι επέτρεψε να γίνει… εξέγερση στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο, είναι το 1-1 με τη Βερόνα και η απώλεια του εισιτηρίου για το Champions League. Ο Ντε Λαουρέντις, για κάποιον λόγο, έχει χρεώσει στον Ινσίνιε αυτό το αποτέλεσμα. Μια ισοπαλία που άφησε τη Νάπολι στην 5η θέση και της στέρησε τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ από την UEFA. Λεφτά που λείπουν πολύ, όπως δείχνει και η μεταγραφική περίοδος, στην οποία οι Παρτενοπέι δεν έχουν κάνει τίποτα προς το παρόν.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ