Η Ρόμα του Φονσέκα, κάνει σε γενικές χρονιές μια καλή χρονιά, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα κόντρα στους ανταγωνιστές της. Και δεν το λέμε εμείς αλλα τα αποτελέσματα εδώ και 1,5 χρόνο. Πριν λίγο καιρό πολλα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο Φονσέκα θέλει δύο μεταγραφές για να μπορέσει να κάνει την Ρόμα ακόμα πιο ανταγωνιστική και να […]

Η Ρόμα του Φονσέκα, κάνει σε γενικές χρονιές μια καλή χρονιά, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα κόντρα στους ανταγωνιστές της. Και δεν το λέμε εμείς αλλα τα αποτελέσματα εδώ και 1,5 χρόνο.

Πριν λίγο καιρό πολλα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο Φονσέκα θέλει δύο μεταγραφές για να μπορέσει να κάνει την Ρόμα ακόμα πιο ανταγωνιστική και να κοντράρει τους διεκδικητές του τίτλου μέχρι τέλους.

Αλλά πως μπορεί να γίνει αυτό και μνα χτυπήσεις τίτλο, όταν κερδίζεις τα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους αντιπάλους αλλά σε όλους τους μεγάλους αγώνες χάνεις πολλούς βαθμούς, 

Serie A, Λάτσιο - Ρόμα 3-0: «Αφεντικό» στη Ρώμη - Δείτε τα γκολ

Οι τζαλορόσι κλείνουν τον πρώτο γύρο της Serie A χωρίς νίκη κόντρα σε (κατά σειρά) Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι, Αταλάντα, Ιντερ και Λάτσιο, έχοντας πάρει τρεις ισοπαλίες και έχοντας δεχθεί 18 γκολ. Οι τζαλορόσι αποδεικνύουν συνεχώς επί 1,5 χρόνο, για λόγους που θα πρέπει να βρει ο Φονσέκα, ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, με την εμφάνισή τους κόντρα στη Λάτσιο και την ήττα με 3-0 να έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών, όπως δείχνουν τα social media.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προπονητή της Ρόμα:

«Νομίζω πως μπήκαμε καλά, αν και ξέραμε ότι κάθε λάθος απέναντι στη Λάτσιο θα το πληρώναμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα δεν μπορέσαμε να επιτεθούμε γιατί αυτοί είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους. Δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε, μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Δεν συμφωνώ ότι δεν είχαμε θάρρος, η Λάτσιο κλείστηκε πολύ καλά και δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις και χώρους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα