Η Ρόμα του Φονσέκα, με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει να τρελαίνει τους φίλους της και να κοιτάζει ψηλά. . Αλλά πάντα προτεραιότητα είναι η λύση των σοβαρών εκκρεμοτήτων όπως αυτή της ανανέωσης του Μκιταριάν! Η Ρόμα είναι μια άλλη ομάδα με τον έμπειρο και πολύ ποιοτικό άσσο στην ενδεκάδα. Ο έμπειρος μέσος φέτος αγωνίστηκε στους […]

Η Ρόμα του Φονσέκα, με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει να τρελαίνει τους φίλους της και να κοιτάζει ψηλά. . Αλλά πάντα προτεραιότητα είναι η λύση των σοβαρών εκκρεμοτήτων όπως αυτή της ανανέωσης του Μκιταριάν!

Η Ρόμα είναι μια άλλη ομάδα με τον έμπειρο και πολύ ποιοτικό άσσο στην ενδεκάδα.

Ο έμπειρος μέσος φέτος αγωνίστηκε στους «τζιαλορόσι» με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, την πρώτη του χρονιά, στην συνεχεια υπήρξε συμφωνία για να παραμείνει κανονικά στο ρόστερ μέχρι και το φινάλε της σεζόν στα τέλη του Ιούλη, και μετά ως ελεύθερος συμφώνησε για την  για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.

Είναι σίγουρα από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των Ρωμαίων, αν και η περσυνή του σεζόν, δεν ήταν και η καλύτερη, αφού βγήκαν διάφορα προβλήματα  με τους ανθρώπους της Ρόμα. 

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει όμως και ο Μκιταριάν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και εδώ και καιρό είχαν ξεκινήσει οι επαφές για ανανέωση. Αν και υπήρχαν διαφορές, τελικά οι δύο πλευρές έκαναν πίσω αφού ήθελαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ιταλιλων ΜΜΕ οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έφτασαν σε συμφωνία.  Ο Μκιταριάν θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022. 

Ο ίδιος πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, και τα χρήματα θα είναι τα ίδια με την φετινή σεζόν.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1347673874931056644

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι