Στέκεται στην αποτυχία της Γιουβέντους να κατακτήσει την κορυφή και την καρφώνει με τον τρόπο του.

Ο Ματίας Ντε Λιχτ είχε βρεθεί στην πόρτα της εξόδου στη Γιουβέντους, η οποία σκεφτόταν πολύ σοβαρά να τον πουλήσει. Μετά την αποχώρηση του Τζόρτζιο Κιελίνι, αλλά και τη δική του αγωνιστική άνοδο, το σκηνικό άλλαξε.

Ο Ολλανδός κέρδισε τους ανθρώπους της «μεγάλης κυρίας» και τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι οποίοι θέλουν τώρα να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο έως το 2026. Ο 22άχρονος στόπερ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να του το επεκτείνουν για ακόμα δύο, προσφέροντάς του και αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Αλλά φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει στον ποδοσφαιριστή.

Στέκεται στην αποτυχία της Γιουβέντους να κατακτήσει την κορυφή και την καρφώνει με τον τρόπο του.

“Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη συζητήσεις και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα αποφασίσω εγώ αν θα ανανεώσω ή θα κοιτάξω αλλού. Πάντα έπαιρνα τις αποφάσεις μου βάσει του αθλητικού σχεδίου που υπήρχε και δύο διαδοχικές τέταρτες θέσεις δεν είναι αρκετές.

Είναι ανάγκη να κάνω ένα βήμα προς τα μπροστά, αυτά είναι απογοητευτικά αποτελέσματα”

“Αυτή για μένα ήταν η καλύτερη σεζόν από αριθμό αγώνων που έδωσα και από την απόδοσή μου. Οι τραυματισμοί των Κιελίνι και Μπονούτσι μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου, τώρα πρέπει να κάνω ένα περαιτέρω βήμα”.

Ο Ντε Λιχτ αμείβεται με 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν μπόνους και αν δεχθεί να ανανεώσει με μικρότερες απολαβές, οι μπιανκονέρι είναι έτοιμοι να δεχτούν να μειωθεί το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που αυτή τη στιγμή είναι στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ