Η ομάδα του Πίρλο έδειξε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την μόνιμη πρωταθλήτριας Ιταλίας και στην προηγούμενη αγωνιστική πήρε μεγάλο διπλό στην εδρα της Μίλαν. Αλλά σήμερα είχε αυτοκτονικές τάσεις στην έδρα της απέναντι στην πολύ καλή Σασουόλο που έπαιζε και με δέκα παίχτες. Την λύτρωσε ο Ράμσει και κλείδωσε την νίκη ο συνήθης […]

Η ομάδα του Πίρλο έδειξε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την μόνιμη πρωταθλήτριας Ιταλίας και στην προηγούμενη αγωνιστική πήρε μεγάλο διπλό στην εδρα της Μίλαν. Αλλά σήμερα είχε αυτοκτονικές τάσεις στην έδρα της απέναντι στην πολύ καλή Σασουόλο που έπαιζε και με δέκα παίχτες. Την λύτρωσε ο Ράμσει και κλείδωσε την νίκη ο συνήθης ύποπτος Κριστιάνο Ρονάντο με ένα άψογο κοντρόλ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ.

Στο 18ο λεπτό, αποχώρησε τραυματίας ο Γουέστον ΜακΚένι και στο 42ο ακολούθησε ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Γιουβέντους – Σασουόλο 3 – 1

 Για την Βέκα Σινιόρα” είναι η στιγμή της αντεπίθεσης, και με το πρόγραμμα να είναι παραγγελιά, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να εμφανίζει το καλό της πρόσωπο. Γιατί σήμερα με την Σασουόλο τα χρειάστηκε. 

Η Γιουβέντους δεν ήταν πειστική κόντρα στους Neroverdi, που κέρδισαν τις εντυπώσεις παίζοντας εξαιρετικά με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να χτίσει πάνω στη νίκη με την Μίλαν και μείωσε στους 4 από την Ιντερ στην έδρα της οποίας πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική, ενώ χρωστάει και το ματς με την Νάπολι. Τραυματίες αποχώρησαν για τους Bianconeri στο πρώτο μέρος ΜακΚένι, Ντιμπάλα, ένα ακόμα γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "adidas Jeep"

Ο Μπονούτσι ήταν τυχερός που δεν είδε κόκκινη για το μαρκάρισμα στον Καπούτο και στο 19’ άρχισαν οι απώλειες για τους Bianconeri καθώς ο ΜακΚένι αποχώρησε τραυματίας, κάτι το οποίο συνέβη και με τον Ντιμπάλα εξαιτίας προβλήματος στο γόνατο. Στο 45’ τα πράγματα πήγαν καλύτερα για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο καθώς ο Πέδρο Ομπιάνγκ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Κιέζα και είδε απευθείας κόκκινη έπειτα από χρήση VAR. Στις τελευταίες στιγμές του πρώτου μέρους, ο Ρονάλντο δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία και η λόμπα του Κουλουσέβκι δεν ήταν καλή, για να παραμείνει έτσι το 0-0.

Μετά από ένα «αναιμικό» πρώτο ημίχρονο, η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ομπιάνγκ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και άνοιξε το σκορ με τον Ντανίλο στο 51′.

Στο 59′ ωστόσο, η εξαιρετική εφέτος Σασουόλο ισοφάρισε σε 1-1, για να «λυτρώσουν» τη «Μεγάλη Κυρία» ο Ουαλός μέσος στο 82′ και ο Ρονάλντο λίγο πριν το φινάλε. Βασικός σε όλο το παιχνίδι ήταν για ακόμη μία φορά στο αριστερό άκρο της άμυνας της Σασουόλο ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι