Άσχημα νέα για την οικογένεια της Ρόμα αλλά και του Ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού ο 43χρονος Μόργκαν Ντε Σάνκτις, μετά από τροχαίο ατύχημα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο 43χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρόμα, της Νάπολι και της εθνικής Ιταλίας είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό του το βράδυ […]

Άσχημα νέα για την οικογένεια της Ρόμα αλλά και του Ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού ο 43χρονος Μόργκαν Ντε Σάνκτις, μετά από τροχαίο ατύχημα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο 43χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρόμα, της Νάπολι και της εθνικής Ιταλίας είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Τρίτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Agostno Gemelli.

Ο Ντε Σάνκτις είχε χάσει πολύ αίμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Η εγχείρηση πήγε καλά, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Η κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου γκολκίπερ είναι καλύτερη, ωστόσο συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Ρόμα του Φονσέκα, με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει όπως τέλειωσε την προηγούμενή χρονιά. Η Ρόμα πέρασε εύκολα από την έδρα της Κροτόνε και πλησίασε ακόμα περισσότερο την κορυφή. Η Ρόμα δεν συνάντησε αντίσταση από την Κροτόνε στο Έτσιο Σίντα. Ο Μπόρχα Μαγιοράλ έβαλε στο 8′ μπροστά τους τζαλορόσι, ενώ ο Ισπανός με το δεύτερο γκολ του στο 29′ έκανε το 0-2. Ο Μχιταριάν με εκτέλεση πέναλτι στο 35′ έκανε το 0-3, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Γκόλεμιτς στο 71′.

Ο Ντε Σάνκτις υποβλήθηκε σε εγχείρηση για κοιλιακή αιμορραγία και του αφαιρέθηκε η σπλήνα και όπως ενημέρωσαν οι γιατροί η κατάστασή του είναι σταθερή. Πάντως, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο 43χρονος Ιταλός είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην πολυσύχναστη οδό «Cristoforo Colombo» της Ρώμης και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε Ουντινέζε,  Νάπολι και Ρόμα, στην οποία είχε πόστο από το 2017 μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα