Γουίσντομ Αμέι: Έσπασε το ρεκόρ! – Πολλές φορές έχουμε δει ταλέντα να καταρρίπτουν με τις επιδόσεις του ρεκόρ. Σε πολύ μικρή ηλικία αθλητές μας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν πολλά και ανταγωνίζονται επάξια συναδέλφους τους με μακροχρόνια εμπειρία. Ο 15χρονος Γουίσντομ Αμέι Ο λόγος για τον Γουίσντομ Αμέι ο οποίος αγωνίζεται στην Μπολόνια έδειξε όχι μόνο […]

Γουίσντομ Αμέι: Έσπασε το ρεκόρ! – Πολλές φορές έχουμε δει ταλέντα να καταρρίπτουν με τις επιδόσεις του ρεκόρ. Σε πολύ μικρή ηλικία αθλητές μας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν πολλά και ανταγωνίζονται επάξια συναδέλφους τους με μακροχρόνια εμπειρία.

Ο 15χρονος Γουίσντομ Αμέι

Ο λόγος για τον Γουίσντομ Αμέι ο οποίος αγωνίζεται στην Μπολόνια έδειξε όχι μόνο το ταλέντο του αλλά εξέπληξε ευχάριστα αλλά και επιβεβαίωσε θα λέγαμε τον προπονητή του μιας και ίδιος τον πίστευε για το πόσο ικανός παίκτης είναι.
Ο 15χρονος Γουίσντομ Αμέι με την είσοδο του στο παιχνίδι έσπασε το ρεκόρ του νεότερου παίκτη ιστορία της Serie A .

Μετά την αλλαγή του προπονητή του στο παιχνίδι Μπολόνια – Τζένοα στο 89 ο νεαρός παίκτης Γουίσντομ Αμέι κατάφερε σε μία στιγμή να είναι ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ με μακρά ιστορία. Το 1937 Αμαντέο Αμαντέι όντας σε ηλικία 15 ετών και 280 ημερών είχε τα σκήπτρα του ρεκόρ. Με τον Πιέτρο Πελέγκρι της Τζένοα να φτάνει στο ρεκόρ με ακριβώς την ίδια ηλικία.

Ρεκόρ σε ηλικία 15 ετών

Με τον νεαρό τώρα Γουίσντομ Αμέι να κατακτά το ρεκόρ σε ηλικία 15 ετών και 274 ημερών.

Ο ίδιος είχε αναρτήσει πριν κάποιες μέρες στο instagram: <<Πίστεψε, κάνε, πραγματοποίησε>>. Φράση που σίγουρα δηλώνει ότι ο Γουίσντομ Αμέι είχε καταλάβει πως είχε έρθει η δική του ώρα για να γράψει ιστορία στα γήπεδα.

Με τον προπονητή του να δηλώνει για αυτόν αλλά και για τον 16χρονο Πολωνό Κάτσπερ Ουρμπάνσκι που έκανε και αυτός δυναμική αρχή :Ανταποκρίθηκε πολύ καλά και είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Ο Αμέι και ο Ουρμπάνσκι μπήκαν πολύ καλά, δεν φοβήθηκαν. Είμαι χαρούμενος που τους έριξα στα βαθιά>> είπε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Ο προπονητής μάλλον έχει ικανότητα  στο να διακρίνει νεαρά ταλέντα μιας και έχει χρησιμοποιήσει ξανά ανήλικους παίκτες όπως τον 16χρονο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με τον να τον τοποθετήσει ως τερματοφύλακα της Μίλαν το 2016.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν