Έβδομη αγωνιστική με ματσάρες στην ιταλική Serie A Με το συναρπαστικά παιχνίδια  στο Κυριακάτικο μενού.

Έβδομη αγωνιστική με ματσάρες στην ιταλική Serie A Με το συναρπαστικά παιχνίδια  στο Κυριακάτικο μενού.

Κρεμονέζε – Λάτσιο

Δυνατή αναμέτρηση στην έδρα της Κρεμονέζε για τους Λατσιάλι, που εύκολα όμως έφτασαν στο διπλό και έφυγαν με το τρίποντο, χάρις στα τέρματα των Ιμόμπιλε (2) και Μιλίνκοβιτς Σάβιτς από το πρώτο μέρος. Όταν μια ομάδα βρίσκεται στο 0-3 άλλωστε, δύσκολα να αλλάξει κάτι τόσο δραματικά.  Ίσα ίσα, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δεχθεί και ένα 4ο γκολ, με τον Πέδρο.

Έτσι και στο παιχνίδι μας, η Λάτσι οπήρε άνετη νίκη με το τελικό 0-4.
















Μόντσα – Γιουβέντους

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα για την Γιουβέντους, το έφαγε και ο γάιδαρος. Καθώς από το πρώτο ημίχρονο οι Μπιανκονέρι βρέθηκαν να αγωνίζονται με 10 παίκτες, μετά την βλακώδη αποβολή του Ντι Μαρία. Όσο ο χρόνος περνούσε τόσο η Μόντσα ένιωθε άνετα στο ματς. Με το πρώτο ημίχρονο να βγαίνει άκοπα και το 2ο να μοιάζει ακόμη πιο εύκολο. Καθώς με τον Γκιρκάιερ η Μόντσα έκανε το απίστευτο και έγραψε στο 75ο λεπτό το 1-0. Παγώνοντας την Γιούβε. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. Δίνοντας ιστορική νίκη στην Μόντσα.










Φιορεντίνα – Βερόνα

Όσα δεν έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια τα διόρθωσε σήμερα η Φιορεντίνα.Με τον Ικόνε να σκοράρει από το 15ο λεπτό και να βάζει σε θέση οδηγού τους Βιόλα. Με τον Γκονζάλες να γράφει το 2-0 λίγο πριν το φινάλε για τους γηπεδούχους.  Που κράτησαν το σκορ και πήραν την νίκη με το τελικό 2-0.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ