Τέλος εποχής για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αφήνει ανεξίτηλα το αποτύπωμά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τέλος εποχής για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αφήνει ανεξίτηλα το αποτύπωμά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η απόσυρση προοιωνιζόταν εδώ και λίγο καιρό. Ο Φρανκ Ριμπερί πάτησε τα 39 χρόνια και το πλήρωμα του χρόνου για αποχώρηση από την ενεργό δράση ήρθε!

Ο Γάλλος σταρ με την χαρακτηριστική ουλή στο πρόσωπό του, σημάδεψε πολλές όμορφες ποδοσφαιρικές βραδιές, κυρίως με την Μπάγερν Μονάχου. Κατέκτησε το Champions League του 2013 ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Μουντιάλ 2006.

Επιθυμία του Ριμπερί ήταν να συνεχίσει να αγωνίζεται! Όμως ένα πρόβλημα τραυματισμού τον ανάγκασε να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση!

«Καλησπέρα σε όλους, θέλω να πω μερικά λόγια για την απόφαση μου να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου. Με την αγάπη σας και την στήριξη σας πραγματοποίησα το όνειρο μου και είμαι ευγνώμων σε όλους σας, το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου.

Δεν έχω άλλη λύση όμως. Τους τελευταίους τρεις μήνες ταλαιπωρούμε υπερβολικά και ο πόνος στον αστράγαλο μου γίνεται όλο και πιο έντονος. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά όμως, είμαι επαγγελματίας και ξέρω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Και αυτή η στιγμή ήρθε…

Είναι το τέλος ενός φανταστικού κεφαλαίου της ζωής μου! Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους σας. Τέλειωσα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής, αλλά… θα συνεχίσω να είστε σίγουροι. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν μαζί κατά την διάρκεια της καριέρας μου. Ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ