Παράνοια στους ροσονέρι για τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα για την αγαπημένη τους Μίλαν. Μετά την νίκη θρίλερ επί της Λάτσιο χθες που την κράτησε στην κορυφή, και να συνεχίζει να γράφει δύο μοναδικά ρεκόρ. Σκέτη τρέλα επικράτησε στους δρόμους για την υποδοχή του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας. Τρελό πάρτι υποδοχής […]

Παράνοια στους ροσονέρι για τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα για την αγαπημένη τους Μίλαν. Μετά την νίκη θρίλερ επί της Λάτσιο χθες που την κράτησε στην κορυφή, και να συνεχίζει να γράφει δύο μοναδικά ρεκόρ. Σκέτη τρέλα επικράτησε στους δρόμους για την υποδοχή του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ομάδας.

Τρελό πάρτι υποδοχής στους δρόμους

Η αρμάδα του Μιλάνου είναι 34 αγώνες αήττητη. Δεύτερο μεγάλο ρεκόρ. Σκοράρει για 35 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ), και σε ένα αγώνα με πολλες απουσίες κέρδισε στο τέλος με Buzzer beater. Ό ήρωας της βραδιάς είναι ο Ερνάντες που πέτυχε το γκολ της τεράστιας νίκης.

Ποιος θα κερδίσει αυτή την Μίλαν;

Οι Rossoneri χωρίς Ζλαταν, και με σημαντικές απουσίες οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιολι έχουν μπολιαστεί με το μικρόβιο της νίκης. Αυτό που τους έλειψε τόσα χρόνια. Γιατί και μόνο η παρουσία του Βασιλιά μετράει. Και από αρχές του χρόνου που επιστρέφει άντε να την πιάσουν!

Η μοναδική πορεία της στα Top-5 πρωταθλήματα από τον περασμένο Μάρτιο τής έχει δώσει τέτοια ψυχολογία, που δεν καταλαβαίνει από απουσίες, ακόμα και αν αφορά τον μεγάλο Ζλάταν, από κούραση με το μικρό σχετικά ρόστερ, και συνεχίζει για το σκουντέτο. Το 2021 είναι η χρονιά της μεγάλης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ