Ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης βρέθηκε στην αποστολή της Ρόμα για το παιχνίδι με την Κάλιαρι. Ως επιβράβευση από τον Ζοζέ Μουρίνιο! Γεννημένος τον Ιούλιο του 2004, με ύψος 1.92, ο Δημήτρης Κεραμίτσης πέρασε από τις ακαδημίες του Αρη, του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Κεραμίτσης υπέγραψε στην Έμπολι τον Οκτώβριο του 2020 και είχε […]

Ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης βρέθηκε στην αποστολή της Ρόμα για το παιχνίδι με την Κάλιαρι. Ως επιβράβευση από τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Γεννημένος τον Ιούλιο του 2004, με ύψος 1.92, ο Δημήτρης Κεραμίτσης πέρασε από τις ακαδημίες του Αρη, του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Κεραμίτσης υπέγραψε στην Έμπολι τον Οκτώβριο του 2020 και είχε μια γεμάτη χρονιά. Η Ρόμα τον ανακάλυψε και έκρινε πως το ταλέντο του της ταιριάζει.

Η αναμέτρηση στην οποία ουσιαστικά «τρελάθηκαν» με τον πανύψηλο Θεσσαλονικιό ήταν στις 23 Μαϊου 2021 και στην αναμέτρηση Ρόμα-Έμπολι 0-3! Ο Κεραμίτσης πραγματοποίησε μια εμφάνιση τέτοια που δεν άφησε κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζητήσεις.

Έτσι, ο Κεραμίτσης έφυγε από την πανέμορφη Τοσκάνη για να μετακομίσει  στην «Αιώνια Πόλη» και πλέον αγωνίζεται στην ομάδα Primavera της Ρόμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!