Ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης βρέθηκε στην αποστολή της Ρόμα για το παιχνίδι με την Κάλιαρι. Ως επιβράβευση από τον Ζοζέ Μουρίνιο! Γεννημένος τον Ιούλιο του 2004, με ύψος 1.92, ο Δημήτρης Κεραμίτσης πέρασε από τις ακαδημίες του Αρη, του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Κεραμίτσης υπέγραψε στην Έμπολι τον Οκτώβριο του 2020 και είχε […]

Ο 17χρονος Δημήτρης Κεραμίτσης βρέθηκε στην αποστολή της Ρόμα για το παιχνίδι με την Κάλιαρι. Ως επιβράβευση από τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Γεννημένος τον Ιούλιο του 2004, με ύψος 1.92, ο Δημήτρης Κεραμίτσης πέρασε από τις ακαδημίες του Αρη, του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Κεραμίτσης υπέγραψε στην Έμπολι τον Οκτώβριο του 2020 και είχε μια γεμάτη χρονιά. Η Ρόμα τον ανακάλυψε και έκρινε πως το ταλέντο του της ταιριάζει.

Η αναμέτρηση στην οποία ουσιαστικά «τρελάθηκαν» με τον πανύψηλο Θεσσαλονικιό ήταν στις 23 Μαϊου 2021 και στην αναμέτρηση Ρόμα-Έμπολι 0-3! Ο Κεραμίτσης πραγματοποίησε μια εμφάνιση τέτοια που δεν άφησε κανένα περιθώριο για περαιτέρω συζητήσεις.

Έτσι, ο Κεραμίτσης έφυγε από την πανέμορφη Τοσκάνη για να μετακομίσει  στην «Αιώνια Πόλη» και πλέον αγωνίζεται στην ομάδα Primavera της Ρόμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα