O Λουκάκου είχε δεθεί με τους οπαδούς και δεν του συγχώρησαν την αποχώρηση του για την Τσέλσι.

Όλοι περίμεναν με αγωνία να επιστρέψει ο Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ! Μόλις ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι ο Βέλγος στράικερ  γυρίζει και επίσημα στην πρώην ομάδα του. Εκεί όπου μεγαλούργησε και την οδήγησε στον τίτλο.

Πέραν των οκτώ εκ ευρώ, η δευτεραθλήτρια Ιταλίας θα καταβάλει τον Λουκάκου παραπάνω χρήματα. Αυτά θα κυμαίνονται ως μπόνους αναλογικά με τους στόχους της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι. Με τον μισθό του, να κυμαίνεται στα 8.5 εκατομμύρια ευρώ πάνω κάτω.

Ο ίδιος πάντως, αν τον ρωτάτε, θα πήγαινε και με λιγότερα. Μιας και στην Τσέλσι πέρασε αρκετά δύσκολα το προηγούμενο διάστημα και ψάχνει το …comeback.

Αλλά οι οπαδοί δεν ξεχνάνε τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα και είναι αρκετά επιφυλακτικοί απέναντι του. O Λουκάκου είχε δεθεί με τους οπαδούς και δεν του συγχώρησαν την αποχώρηση του για την Τσέλσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εφόσον η επιστροφή του Λουκάκου στην Iντερ είναι πολύ πιθανή, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε:

– Η Curva Nord υποστηρίζει την Ιντερ και δεν πρόκειται να κάνει καμία διαμαρτυρία κατά του ποδοσφαιριστή (παρά τη συμπεριφορά του το περσινό καλοκαίρι).

– Κανείς δεν θα πρέπει να πάει να τον υποδεχθεί με κασκόλ ή άλλα διακριτικά της curva ή των γκρουπ στα οποία βρίσκονται.

– Ο,τι γίνει στο μέλλον για αυτόν, θα πρέπει να το έχει κερδίσει στο γήπεδο με ταπεινότητα και ιδρώτα. Τον υποστηρίζαμε και του φερθήκαμε σαν να ήταν βασιλιάς, τώρα είναι ένας από τους πολλούς. Επίσης, να είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε εναντίον του Λουκάκου αν φορέσει ξανά τη φανέλα της Ιντερ.

Καλούμε όλους τους Ιντερίστι να μην πέσουν στην αντίθετη παγίδα, αυτή του να τρέχουν αμέσως πίσω του λέγοντας διάφορα. Εκτός από μια ξεκάθαρη ενστικτώδη συναισθηματική πτυχή, το να προσποιηθούμε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα, θα έδινε μόνο μια περαιτέρω επιτάχυνση σε αυτή τη διαδικασία που συνεχίζεται εδώ και χρόνια με στόχο να μας κάνει όλους ηλίθιους και “πελάτες”.

Εμείς είμαστε και πρέπει να παραμείνουμε καρδιά – ψυχή – πάθος – Ιντερίσμο. Καταλάβαμε την προδοσία του Λουκάκου και στενοχωρηθήκαμε πολύ. Σε έναν ποδοσφαιριστή αυτό είναι κάτι που μπορεί να συγχωρεθεί με τον χρόνο, αλλά παραμένει.

Τώρα Ρομέλου το κεφάλι κάτω και δουλειά. Με πίστη, για ένα μέλλον που θα χτίσουμε μαζί με όποιον είναι μέλος της Νερατζούρο οικογένειάς μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ