Ο Ζοζέ ετοιμάζει βαλίτσες για 6 και χώρο για 3… Με άλλα λόγια, μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις σχεδιάζει ο Πορτογάλος. Και πώς αλλιώς, άλλωστε; Η ομάδα δεν ξεκίνησε με απαιτήσεις τίτλου, βέβαια. Αλλά με 7 ήττες και μια ισοπαλία σε 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ακόμη και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο θεωρητικός στόχος, μοιάζει […]

Ο Ζοζέ ετοιμάζει βαλίτσες για 6 και χώρο για 3… Με άλλα λόγια, μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις σχεδιάζει ο Πορτογάλος. Και πώς αλλιώς, άλλωστε; Η ομάδα δεν ξεκίνησε με απαιτήσεις τίτλου, βέβαια. Αλλά με 7 ήττες και μια ισοπαλία σε 16 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ακόμη και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο θεωρητικός στόχος, μοιάζει άπιαστος.

Το μόνο όφελος από τη φετινή χρονιά θα είναι να μπουν οι βάσεις για μια νέα εικόνα, με ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό του χρόνου. Ο special one έχει στο μυαλό του… special τρεις για το Γενάρη. Οι Ιταλοί γράφουν ότι αφορύν έναν δεξί μπακ, έναν για το κέντρο κι έναν για την επίθεση.

Μπερεζίνσκι της Σαμπντόρια, Χένρικς, της Λειψίας και Ντιέγκο Νταλότ, της Γιουνάϊτεντ είναι τα ονόματα που κυκλοφορούν για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Νταλότ είναι σαφώς ο πρώτος στόχος του Ζοζέ, αλλά η Μάντσεστερ έχει διαμηνύσει ότι δίνεται μόνο με ρήτρα αγοράς και το πράγμα δυσκολεύει. Ο Χένρικς, πάλι, δε μοιάζει να είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στη θέση. Κι όσο για τον Μπερεζίνσκι, δεν είναι δύσκολο να αποκτηθεί, αλλά κι αυτός δεν είναι κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Έκπληξη σε χαφ και επίθεση -ποιοι φεύγουν…

Στα χαφ, η Gazzetta γράφει για τον Μαρκ Ρόκα της Μπάγερν. Ωστόσο, όπως ισχύει και για τον επιθετικό, οι διοικούντες της Ρόμα αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν είναι προς σκέψη τα ονόματα που έχουν γραφτεί. Και συνεπώς δεν αποκλείουν καθόλου την έκπληξη.

Σε ότι αφορά όσους φεύγουν από την ομάδα είναι όλοι παίκτες που ο Μουρίνιο έχει δείξει ότι δεν υπολογίζει. Φάσιο, Σαντόν, Βίγιαρ, Μαγιοράλ, Ντιαβαρά είναι οι σίγουροι (τουλάχιστον οι τρεις πρώτοι). Όσο για τον Ρέινολντς, δε θα φύγει από την ομάδα. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Το πιθανότερο είναι να δοθεί με δανεισμό σε ομάδα της Serie B και, αναλόγως με το τι θα δείξει εκεί, να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик