Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι μια κατηγορία μόνος του. Έχει άποψη για όλα όσα αφορούν στο ποδόσφαιρο. Έχει δίκιο στο 100% των περιπτώσεων και πλέον δίνει και συμβουλές. Ναι, είναι και μέντορας για τα νέα παιδιά. Ζλάταν είναι αυτός. Ότι θέλει κάνει! Στην περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ μάλιστα αποτέλεσε και μέντορα, όπως ανέφερε: «Μόνο ο Κιλιάν […]

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι μια κατηγορία μόνος του. Έχει άποψη για όλα όσα αφορούν στο ποδόσφαιρο. Έχει δίκιο στο 100% των περιπτώσεων και πλέον δίνει και συμβουλές.

Ναι, είναι και μέντορας για τα νέα παιδιά. Ζλάταν είναι αυτός. Ότι θέλει κάνει!

Στην περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ μάλιστα αποτέλεσε και μέντορα, όπως ανέφερε:

«Μόνο ο Κιλιάν μπορεί να απαντήσει για το αν θα πάει στη Ρεάλ. Εξαρτάται από το τι θέλεις και τι σκέφτεσαι. Θα είχα πάει. Αλλά αν ήμουν η Παρί, θα προσπαθούσα να τον κρατήσω. Αυτός θα αποφασίσει. Η Παρί θέλει να τον κρατήσει, προφανώς, αλλά θέλει να μείνει;

Πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που τον θέλουν: αν είσαι προπονητής, έχεις τα μέσα να τον υπογράψεις και δεν θέλεις να πάρεις τον Εμπαπέ, είσαι σε λάθος δουλειά. Με ρώτησε, ναι, και του είπα: “Αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα στη Ρεάλ”.

Είχα την ευκαιρία να παίξω σε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές χώρες, με διαφορετικούς πρωταθλητές και έτσι έμαθα και μεγάλωσα. Το να παίζεις “σπίτι” όλη σου την καριέρα είναι πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου. Αλλά αν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου και πας σε άλλες ομάδες, είναι μια περιπέτεια».

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και στην βοήθεια που προσέφερε σε αυτή: «Βοήθησα την Παρί να αναπτυχθεί 100%. Κάθε μέρα δούλευα σε αυτό. Η Παρί ήθελε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά υπήρχαν πολλά να κάνει. Είμαι περήφανος που λέω ότι ήμουν εκεί στην αρχή και που βλέπω πού είναι σήμερα. Ήταν φανταστικό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ