Η υπόθεση plusvalenza έχει ταλαιπωρήσει κατά καιρούς διάφορες ιταλικές ομάδες. Ήρθε, τώρα, η ώρα της Νάπολι. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών έχει μπει ο πρόεδρός της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» εξετάζεται από την οικονομική αστυνομία για «πειραγμένο» ισολογισμό, με αφορμή τη μεταγραφή του Βίκτορ Οσιμέν. Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε το […]

Η υπόθεση plusvalenza έχει ταλαιπωρήσει κατά καιρούς διάφορες ιταλικές ομάδες. Ήρθε, τώρα, η ώρα της Νάπολι.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών έχει μπει ο πρόεδρός της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» εξετάζεται από την οικονομική αστυνομία για «πειραγμένο» ισολογισμό, με αφορμή τη μεταγραφή του Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε το 2020 αντί του ποσού των 70 εκατ. ευρώ. Επρόκειτο για μεταγραφή-ρεκόρ συλλόγου και ρεκόρ για Αφρικανό παίκτη.

Εκτός από τα χρήματα που έδωσαν οι Ιταλοί στη Λιλ, παραχώρησαν και τους Λουίτζι Λιγκουόρι, Κλαούντιο Μάντσι και Τσίρο Παλμιέρι. Οι δύο πρώτοι κοστολογήθηκαν στα 4 εκατ. ευρώ. Ο τελευταίος στα 7 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, κανείς από τους τρεις δεν έπαιξε στο γαλλικό σύλλογο, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον των ιταλικών αρχών.

Η οικονομική αστυνομία εισέβαλε στα γραφεία του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε Νάπολη, Ρώμη και Γαλλία και πήρε έγγραφα για να τα εξετάσει.

Ο αθλητικός εισαγγελέας δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί ουσιαστικά με την υπόθεση, από τη στιγμή που δεν μπορεί να κρίνει πόσο κοστολογείται ένας παίκτης, και αθώωσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η εισαγγελία και η οικονομική αστυνομία, όμως, αναμένεται να ασχολούνται για καιρό ακόμα με τις υπερκοστολογημένες μεταγραφές ώστε να καταλήξουν στην απόφασή τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ