Ο 21χρονος διάδοχος του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας είναι με διαφορά ο καλύτερος τερματοφύλακας της χώρας, και παρά τις συμβουλές του Ραιόλα να μην ανανεώσει με την Μίλαν και τα πολλα εμπόδια που έβαζε στις διαπραγματεύσεις τελικά ο πορτιέρο θα μείνει μέχρι και το 2023 τουλάχιστον. Ένα μεγάλο «σίριαλ» φαίνεται πως τελειώνει και μάλιστα […]

Ο 21χρονος διάδοχος του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας είναι με διαφορά ο καλύτερος τερματοφύλακας της χώρας, και παρά τις συμβουλές του Ραιόλα να μην ανανεώσει με την Μίλαν και τα πολλα εμπόδια που έβαζε στις διαπραγματεύσεις τελικά ο πορτιέρο θα μείνει μέχρι και το 2023 τουλάχιστον.

Ένα μεγάλο «σίριαλ» φαίνεται πως τελειώνει και μάλιστα με… χάπι εντ για τη Μίλαν. Για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ο λόγος…

Γιουβέντους και Ιντερ έκαναν «ντου» για Ντοναρούμα, αλλά έμειναν στον κυριολεκτικά στον άσο!

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Ντοναρούμα το πήρε απόφαση και πλέον είναι πανέτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του έχει ετοιμάσει ο σύλλογος του Μιλάνου.

Το νέο συμφωνητικό θα τον δεσμεύσει μέχρι το 2023, αν και θα του αποφέρει κάτι λιγότερο από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που έχει λαμβάνειν ετησίως αυτή τη στιγμή.

«Ο Ντοναρούμα επέλεξε να μείνει στη Μίλαν»

Με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν σήμερα ότι οι «ροσονέρι» συμφώνησαν με τον Ιταλό γκολκίπερ που είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και πλέον θα παραμείνει στη Μίλαν, για άλλα τρία χρόνια!

«Ο Ντοναρούμα επέλεξε να μείνει στη Μίλαν»

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, δείχνοντας να τελματώνουν για κάποιο διάστημα, ωστόσο η Μίλαν ανέβασε την προσφορά της στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και ο 21χρονος πορτιέρε… πείστηκε.

Ο Ντοναρούμα θα πάρει αύξηση, η οποία μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη με βάση τα μπόνους που θα προβλέπονται για την επίτευξη ατομικών ή ομαδικών επιδόσεων, ενώ ενδιαφέρον έχει να δούμε το αν θα προβλέπεται τελικά στο συμβόλαιό του ρήτρα αποδέσμευσης -όπως επιθυμεί ο Ραϊόλα- και πόσο υψηλή θα είναι αυτή.

Να σημειωθεί πως ο Ιταλός τερματοφύλακας από την αγωνιστική σεζόν 2015-16,έκανε το ντεμπούτο του κάτω από την εστία της Μίλαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ