O διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν  είχε μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή σε νοσοκομείο και η κατάσταση του μόλις σταθεροποιήθηκε υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις, για να  βρεθεί η αιτία που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς. Έβαλε βηματοδότη Οι γιατροί τελικά αποφάσισαν για τον Δανό ποδοσφαιριστή να του τοποθετήσουν βηματοδότη καθώς η κατάστασή του τον χρήζει απαραίτητο. […]

O διεθνής Δανός μέσος Κρίστιαν Έρικσεν  είχε μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή σε νοσοκομείο και η κατάσταση του μόλις σταθεροποιήθηκε υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις, για να  βρεθεί η αιτία που προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς.

Έβαλε βηματοδότη

Οι γιατροί τελικά αποφάσισαν για τον Δανό ποδοσφαιριστή να του τοποθετήσουν βηματοδότη καθώς η κατάστασή του τον χρήζει απαραίτητο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν. υποβλήθηκε τελικά σε επέμβαση, και του τοποθετήθηκε ο εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής, και μετά από δύο 24ωρα βγήκε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του με την οικογένεια του.

Μαζί με την οικογένεια του σε στιγμές χαλάρωσης

Αυτές τις μέρες είναι μαζί με την οικογένεια του στο σπίτι του στην Κοπενχάγη και χαλαρώνει μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε. Θα χρειαστεί αρκετό καιρό ψυχολογικής υποστήριξης για να είναι ξανά στην προηγούμενη κατάσταση του, και μιλάμε για την ψυχική του υγεία. Η σωματική πηγαίνει μια χαρά.

Μοίρασε χαμόγελα σε μικρό θαυμαστή του

Σε μια παραλία που ήταν με την οικογένεια του, τον πλησίασε ένας μικρός θαυμαστής του και του ζήτησε να βγουν μαζί μια φυτογραφία. Φυσικά ο Έρικσεν δεν αρνήθηκε και ο μικρός ήταν μες την καλή χαρά.

Τα λέει όλα η λεζάντα που έβαλε στην φωτογραφία του μόλις την ανέβασε.

«Πόσο χαρούμενος είμαι. Ο πιο διάσημος άντρας του κόσμου δίπλα μου»

Δύσκολο το ποδοσφαιρικό του μέλλον

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του ποδοσφαιριστή της Ίντερ θα πρέπει να το ξεχάσουμε, αφού όλες οι διοργανώσεις αλλά και τα πρωταθλήματα απαγορεύουν την συμμετοχή ποδοσφαιριστών με εμφύτευμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ