Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 έχει επιστρέψει στο παλιό κουσούρι, της μη αγωνιστικής σταθερότητας. Πάνω που μας είχε πείσει ότι τα είχε αφήσει πίσω αυτά το ηλεκτροσόκ με τα περίεργα αποτελέσματα τελικά έχουν επιστρέψει, και πέραν του ότι ήδη οι Αμερικάνοι Ράιαν και Νταν Φρέντκιν είναι στο στάδιο αντικατάστασης του το καλοκαίρι ο ίδιος […]

Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 έχει επιστρέψει στο παλιό κουσούρι, της μη αγωνιστικής σταθερότητας. Πάνω που μας είχε πείσει ότι τα είχε αφήσει πίσω αυτά το ηλεκτροσόκ με τα περίεργα αποτελέσματα τελικά έχουν επιστρέψει, και πέραν του ότι ήδη οι Αμερικάνοι Ράιαν και Νταν Φρέντκιν είναι στο στάδιο αντικατάστασης του το καλοκαίρι ο ίδιος εξακολουθεί να είναι ο προπονητής και να κοιτάζει την ομάδα με τον δικό του τρόπο.

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και υπάρχει όρος που προβλέπει την αυτόματη ανανέωσή του σε περίπτωση εξόδου στο Champions League. Αλλά… η παραμονή του προπονητή δεν θα είναι βέβαιη, παρά τον όρο στο συμβόλαιο. Του καταλογίζεται ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον τρόπο για να παρουσιάσει μια πιο δυνατή και αποτελεσματική ομάδα.

Ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Φονσέκα είναι ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής του, που είχε βρεθέι στο μάτι του κυκλώνα στο τέλος των μεταγραφών Ιανουαρίου,  λόγω του επεισοδίου μαζί του. Από τη στιγμή που παρέμεινε όμως, θα πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Η επιστροφή του Τζέκο στις προπονήσεις ήταν το πρώτο βήμα. Αλλά μην νομίζετε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως πριν. Δηλαδή;

Απλά ο Φονσέκα ετοιμάζεται να καθαιρέσει από αρχηγό τον Τζέκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν