Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως μέσα στο Γενάρη θα υπάρξουν προσθήκες. Η αγωνιστική παρουσία της Ρόμα, δεν τρελαίνει ούτε τον ίδιο αλλά και ούτε τους φιλάθλους. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει περιπτώσεις παικτών που αν αποκτηθούν θα αλλάξουν και την απόδοση της ομάδας του. Αρέσει στο «Special One» η αγορά από τη Premier League. Ένας παίκτης […]

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως μέσα στο Γενάρη θα υπάρξουν προσθήκες. Η αγωνιστική παρουσία της Ρόμα, δεν τρελαίνει ούτε τον ίδιο αλλά και ούτε τους φιλάθλους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει περιπτώσεις παικτών που αν αποκτηθούν θα αλλάξουν και την απόδοση της ομάδας του. Αρέσει στο «Special One» η αγορά από τη Premier League. Ένας παίκτης της ‘Αρσεναλ φαίνεται να αρέσει στον τεχνικό της Ρόμα.

Συγκεκριμένα, ο Έινσλι Μάιτλαντ- Νάιλς. Όπως υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρόμα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την αγγλική ομάδα. Θέλει να κα΄νει δικό της το παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Έχει αγωνιστεί μόλις σε οκτώ παιχνίδια στην Premier League. Εξ αυτών το μοναδικό του 90λεπτο ήταν στο 1-0 επί της Γουότφορντ. Ο Μάιτλαντ – Νάλις μπορεί να παίξει  σε διάφορες θέσεις. Απόδειξη αυτού είναι ότι ο Μικέλ Αρτέτα τον έχει χρησιμοποιήσει κυρίως ως χαφ. Αλλά σε ένα ματς τον έβαλε και δεξί εξτρέμ. Στο παρελθόν, όμως,  τον έχουμε δει και στο δεξί άκρο της άμυνας είτε σε τετράδα είτε σε πεντάδα.

Αν δοθεί ως δανεικός θα τριτώσει, καθώς είχε δοθεί άλλες δυο φορές. Μια στην Ίπσουϊτς και μια στη Γουέστ Μπρομ. Θα φανεί αν ο 24χρονος γίνει παίκτης του Μουρίνιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ