Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι ο φυσικός ηγέτης της Μίλαν, και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε περίσταση. Μπορεί τα Χριστούγεννα και ο Άγιος Βασίλης να μην είναι κοντά ακόμα, αλλά ο “Βασιλίας” της Μίλαν φρόντισε από τώρα όλους τους συμπαίκτες του, με ένα πολύ χρήσιμο και πολύτιμο δώρο. Στις 19, Νοεμβρίου είχαμε στην Ευρωπαϊκή ήπειρο […]

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι ο φυσικός ηγέτης της Μίλαν, και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε περίσταση. Μπορεί τα Χριστούγεννα και ο Άγιος Βασίλης να μην είναι κοντά ακόμα, αλλά ο “Βασιλίας” της Μίλαν φρόντισε από τώρα όλους τους συμπαίκτες του, με ένα πολύ χρήσιμο και πολύτιμο δώρο.

Στις 19, Νοεμβρίου είχαμε στην Ευρωπαϊκή ήπειρο την πρώτη για το PlayStation5 και ξεπούλησε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Οι απανταχού gamers περίμεναν πως και πως, αλλά όχι μόνο αυτοί. Και πολλοί ποδοσφαιριστές που είναι φανατικοί με το παιχνίδι. 

Merry Zlatmas - Zlatan - Magnet | TeePublic

Και σαν καλός ‘μπαμπάς” της ομάδας φόρεσε νωρίτερα την στολή του Άγιου Βασίλη και έκανε δώρο σε όλους τους συμπαίκτες του από μια κονσόλα Playstation5. Φυσικά όλοι ενθουσιάστηκαν με το δώρο από τον μεγάλο Ζλάταν, κάτι που το βλέπουμε και στα ευχαριστήρια ποστ των  Ματέο Μουσάκιο, Σάμου Καστιγιέχο και Ράφαελ Λεάο.

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο με εννέα γκολ σε έξι αγώνες. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι