'Ενα "δεν πουλάω" κι ένα "δεν αγοράζω" (Αφρικανούς παίκτες, εκτός εάν υπογράψουν ότι δε θα παίζουν στο Κόπα Άφρικα και τα προκριματικά του Μουντιάλ!), έχει φέρει νέα ένταση μεταξύ των οπαδών της ομάδας και του ντε Λαουρέντις...

Νάπολι: Καλύτερα να… μασάει, παρά να μιλάει ο Αουρέλιο! Η… “αγάπη” που έχουν για τον Ντε Λαουρέντις οι οπαδοί της Νάπολι είναι γνωστή. Και κάθε χρόνο… μεγαλώνει. Πρόσφατα, μετά την πώληση του Καλιντού Κουλιμπαλί και όταν έγινε γνωστό ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο Κορεάτης Κιμ Μιν Τζάε, το πράγμα πήρε… εικαστική μορφή. Οπαδοί της ομάδας άπλωσαν ένα πανό που είχε κι ένα πακέτο… τσιγάρα KΙΜ και έγραφε: “Τρία πακέτα με 10 ευρώ! Ζητιάνε πλήρωσε τα χρέη και εξαφανίσου”.


Οι φίλοι των “παρτενοπέι” έχουν στο μυαλό τους περασμένα μεγαλεία. Δηλαδή τίτλο στη Serie A. Και θεωρούν ότι ο Αουρέλιο, απλώς δεν είναι ο ιδιοκτήτης που μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο. Έχει τη Νάπολι αρκετά νοικοκυρεμένο και ανταγωνιστικό σωματείο. Αλλά, φυσικά, δε μπορεί να συναγωνιστεί Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν. Και γι’ αυτό, αρκετοί θα ήθελαν να τον δουν να αποχωρεί.

Το θέμα ανακίνησε πρόσφατα η RAI. Η ιταλική κρατική τηλεόραση μίλησε για (μία ακόμη) προσέγγιση αμερικανών επενδυτών στον Αουρέλιο, προκειμένου να πουλήσει τις μετοχές του. Παρότι αρχικά δεν το επιβεβαίωσε, στην συνέχεια, είπε ότι πράγματι, έτσι συνέβη. Αλλά και ότι ο ίδιος δε σκοπεύει να αποχωριστεί την ομάδα.

“Το διασκεδάζει” και “δεν υπογράφει ξανά Αφρικανό!”

“Μου έχει γίνει πρόταση ως και 900.000.000 ευρώ για να πουλήσω το σύλλογο”, ήταν τα λόγια του. Τα επόμενα όμως, ξεσήκωσαν θύελλα. “Αφήστε με να συνεχίσω να διασκεδάζω”, είπε. “Δουλεύουμε έντιμα για τα 83.000.000 (σ.σ ??? ) οπαδούς της Νάπολι σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να κάνουμε σωστές επενδύσεις. Εγώ κάνω τη δική μου δουλειά μου, ο προπονητής τη δική του, ο τεχνικός διευθυντής το ίδιο”.  Τα περί… “διασκέδασής του”, θα έφταναν για να γίνει πάλι χαμός. Ο Αουρέλιο, όμως, το προχώρησε και πιο πέρα.


Ο ισχυρός άντρας της Νάπολι είπε ότι λατρεύει τους Αφρικανούς παίκτες, αλλά δεν θα ξαναπάρει κανέναν στην ομάδα εκτός εάν υπογράψει συμφωνητικό ότι δε θα παίζει στο Κόπα Άφρικα, ούτε στους προκριματικούς της CAF για το Μουντιάλ! Και, τέλος, τα έβαλε με την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ, μιλώντας για διοργάνωση των Big5 που πρέπει να αντικαταστήσει Champions League, Europa League και Europa Conference League.

“Θα έπρεπε εκείνοι να δουλεύουν για εμάς αλλά αυτό που συμβαίνει είναι το το αντίθετο. Η Νάπολι έχει χάσει 200.000.000 ευρώ την τελευταία διετία. Κάνουμε τους μ@λ@κ#ς για τους άλλους. Παίζουμε 50 ματς τον χρόνο για τους άλλους. Οι Big 5 πρέπει να κάνουν μια νέα διοργάνωση. Τελεία!”, είπε ο Ντε Λαουρέντις, που μάλλον ονειρεύεται κι εκείνος… Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα. Άλλος ένας λόγος για να γίνει, δηλαδή, χαμός με τους τιφόζι της ομάδας…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ