Αυτό που σιγουρα θα μείνει σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα θα είναι σίγουρα το μαγικό του Μπενασέρ που ξεσήκωσε τον κόσμο.

Η Μίλαν με την Ουντινέζε έπαιξαν στο Σαν Σίρο, στη φετινή πρεμιέρα τους στη Serie A, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-2.

Οι «ροσονέρι» έκαναν την ανατροπή μετά την κεφαλιά του Ροντρίγκο Μποεκάο μόλις στο 2’, έπειτα από κόρνερ του Ντεουλοφέρου.

Ο Τεό Ερνάντζερ με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι στο 11’ και ο Άντε Ρέμπιτς στο 15’ έφεραν αμέσως τα πάνω-κάτω. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Άνταμ Μασίνα στο 45’+4.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους «ροσονέρι». Ο Μπραχίμ Ντίαθ στο 46’ και ο Ρέμπτις στο 68’ «κλείδωσαν» την επικράτηση για το συγκρότημα του Στέφανο Πιόλι, που μπήκε έτσι με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό που σιγουρα θα μείνει σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα θα είναι σίγουρα το μαγικό του Μπενασέρ που ξεσήκωσε τον κόσμο.

Ο έμπειρος μέσος όταν έχει την μπάλα στα πόδια του κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων του. Το είδαν σήμερα οι παίχτες της Ουντινέζε.

Μαγεία από Μπενασέρ | Ξεσήκωσε το κοινό με φοβερή ντρίμπλα:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ