Η Μίλαν προτίθεται να προχωρήσει σε περικοπές μισθών, για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές απώλειες που συνδέονται με τον κορονοϊό. Ακόμα μια ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα προχωράει σε περικοπές των αμοιβών των ποδοσφαιριστών, αφού η ζημιά με την κατάσταση από τον κορονοιό μεγαλώνει και βλέποντας ότι μπροστά δεν υπάρχει κάτι θετικό παίρνει μέτρα. Προχωράει σε μείωση […]

Η Μίλαν προτίθεται να προχωρήσει σε περικοπές μισθών, για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές απώλειες που συνδέονται με τον κορονοϊό. Ακόμα μια ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα προχωράει σε περικοπές των αμοιβών των ποδοσφαιριστών, αφού η ζημιά με την κατάσταση από τον κορονοιό μεγαλώνει και βλέποντας ότι μπροστά δεν υπάρχει κάτι θετικό παίρνει μέτρα. Προχωράει σε μείωση της τάξης του 10%.

Τον Ιούνιο υπήρξαν οι πρώτες μειώσεις αλλά δεν ήταν αρκετές, και τώρα πηγαίνει για μια δεύτερη μείωση.

Η πανδημία έχει επηρεάσει τα πάντα, με την οικονομία να «πληγώνεται» σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.

Μετά την Μπαρτσελόνα, ακόμη μια ομάδα από το κορυφαίο επίπεδο πρότεινε περικοπές στους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τη Μίλαν, η οποία σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι «ροσονέρι» θα κάτσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στο τραπέζι με τους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να κάνουν μία μείωση της τάξης του 10%.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, οι πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών και του επιτελείου της ομάδας είναι πρόθυμο να δεχτεί τη μείωση αυτήν, βοηθώντας τον σύλλογο σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.  Η ιταλική κυβέρνηση  είναι έτοιμη να διαθέσει 600 εκατ. ευρώ στο ποδόσφαιρο για την ενίσχυση των συλλόγων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик