Μετά το μεγάλο ΜΠΑΜ για την Μίλαν που έχασε από την Λιλ με 0-3, συνέχεια με το τσαφ εντός με την Βερόνα, που πάλι καλά που πήρε την ισοπαλία με τον Ζλάταν στο 93΄, αν και στο 65′ είχε χάσει πέναλτι. Μάλλον οι πολλοί αγώνες είναι τροχοπέδη για το ρόστερ της Μίλαν, αφού παρουσιάζει έλλειψη ενέργειας […]

Μετά το μεγάλο ΜΠΑΜ για την Μίλαν που έχασε από την Λιλ με 0-3, συνέχεια με το τσαφ εντός με την Βερόνα, που πάλι καλά που πήρε την ισοπαλία με τον Ζλάταν στο 93΄, αν και στο 65′ είχε χάσει πέναλτι. Μάλλον οι πολλοί αγώνες είναι τροχοπέδη για το ρόστερ της Μίλαν, αφού παρουσιάζει έλλειψη ενέργειας στα τελευταία παιχνίδια. Η διακοπή θα την ωφελήσει να ξαναγεμίσει μπαταρίες.

Ο τεράστιος Ζλάταν έχει πετύχει ΕΝΝΕΑ γκολ σε έξι αγώνες πρωταθλήματος

Σε ένα αγώνα που είχε  δύο αυτογκόλ, VAR και τον Ζλάταν να έχει χαμένο πέναλτι, δοκάρι και γκολ στις καθυστερήσεις, η Μίλαν «έκλεψε» τον βαθμό από τη Βερόνα (2-2), και έτσι κράτησε το αήττητο στο πρωτάθλημα και παραμένει στην κορυφή. Γκολ και θέαμα στο Μεάτσα και σε κάτι τέτοια ματς μας πιάνει κατάθλιψη με την παλιοκατάσταση που έχουμε από τον κορονοιό.

Την έπιασε στον ύπνο η Βερόνα την γηπεδούχο Μίλαν και μόλις στο 19΄’΄ήταν μπροστά στο σκορ 2-0 με γκολ από τους Μπαράκ και Καλάμπρια. Η Μίλαν που στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να βρει τα πατήματα της  ήταν τυχερή γιατί ξαναμπήκε σχετικά νωρίς στον αγώνα ,με το αυτογκόλ του Τζαντζάκομο Μανιάνι στο 27΄λεπτό, και έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στην δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν την Βερόνα, όμως ο Σουηδός εκτέλεσε πέναλτι πάνω από τα δοκάρια, είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 90’ έστρωσε στον Καλάμπρια που σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μέσω VAR για χέρι.

Τελικά ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, έτσι και ο Ζλάταν βρήκε δίχτυα στο 93’ με σούπερ κεφαλιά μετά από άψογη σέντρα του Μπραΐμ Ντίαθ και έκανε το 2-2 και κράτησε το αήττητο για την Μίλαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ