Στο κλασικό ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου Derby Della Madonnina που το περιμένουν ολοι πως και πως, η πρωτοπόρος Μίλαν με νίκη θα βρισκόταν μόνη πρώτη, εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Νάπολι. Από την άλλη πλευρά η πρωταθλήτρια έπαιζε τα ρέστα της για να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου. Φέτος, σε μια σεζόν που το… Μιλάνο δείχνει […]

Στο κλασικό ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου Derby Della Madonnina που το περιμένουν ολοι πως και πως, η πρωτοπόρος Μίλαν με νίκη θα βρισκόταν μόνη πρώτη, εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα της Νάπολι. Από την άλλη πλευρά η πρωταθλήτρια έπαιζε τα ρέστα της για να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου.

Φέτος, σε μια σεζόν που το… Μιλάνο δείχνει ότι μπορεί να κρατήσει τον τίτλο.  Αφού μόνο η Νάπολι δείχνει ικανή να τους κάνει ζημιά,  μετά το γκρέμισμα της μοναρχίας της Γιουβέντους.

Διαιτητής: Doveri D. (Ιτα)Γήπεδο: Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο)

Ο Franck Kessie ανατρέπει τον αντίπαλο του και ο διαιτητής μετά την χρήση αι του VAR δείχνει το σημείο του πέναλτι.  Στο 11′ ο Hakan Calhanoglu εκτελεί πέναλτι και σουτάρει με δύναμη την μπάλα στο κέντρο της εστίας. Ο τερματοφύλακας δεν μπορεί να αντιδράσει και η Ίντερ ανοίγει σχετικά νωρίς το σκορ στον αγώνα.

Δεν κράτησαν για πολύ τα χαμόγελα στην Ίντερ, αφού η Μίλαν πήρε το δώρο που της έκανε και ισοφάρισε στο 17′. Εκτελέστηκε φάουλ προς την ΄περιοχή της Ίντερ και ο Stefan de Vrij ήταν άτυχος καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά. ΑΥΤΟΓΚΟΛ!

Στο 24′ νέο πέναλτι, αφού ο Fode Ballo Toure ρίχνει κάτω έναν αντίπαλο του με δυνατό τάκλιν. Ο διαιτητής δείχνει αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λαουτάρο αλλά ο Ταταρουσάνου το απέκρουσε.

Με ισοπαλία τέλειωσε το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, και η μοναδική κερδισμένη είναι η Νάπολι, που δεν πλήρωσε την γκέλα της με την Βερόνα και παρέμεινε στην πρώτη θέση μαζί με την Μιλαν. Από την άλλη η Ίντερ κρατάει ακόμα τις ελπίδες της για τίτλο.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι