Πολλοί αθλητές κάνουν το λάθος να έχουν συγγενείς για μάνατζέρ τους. Μεταξύ τους, ωστόσο, η περίπτωση του Αντριέν είναι ξεχωριστή. Διότι η μητέρα του, Βερονίκ, έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο. Και δεν είναι η καλύτερη για τον παίκτη -που κι ο ίδιος δεν είναι ακριβώς και ο πιο εύκολος χαρακτήρας...

Μαμά Ραμπιό: Ου μπλέξεις -και… ζακέτα να πάρεις! Όσο κι αν μοιάζει δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, ο 27χρονος (τα έκλεισε στις 3 Απριλίου) Γάλλος χαφ δεν έχει κάνει ποτέ μεταγραφή στην καριέρα του. Αυτή, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που όλες αυτές τις μέρες λένε τα ρεπορτάζ ότι μπορεί να γίνει, θα είναι η πρώτη του. (Από την Παρί έφυγε ελεύθερος, για τη Γιούβε). Αγωνιστικά, μάλλον θα είναι μια καλή προσθήκη. Όταν ο Αντριέν… δε θα κάνει τα παράξενά του στα αποδυτήρια, τουλάχιστον. Και αν η μητέρα -και μάνατζέρ του- δεν κάνει κι εκείνη τα δικά της. Με τον Έρικ Τεν Χαχ ή και με… τους Γκλέιζερ τους ίδιους ακόμη!

Είναι ικανή να πάει στη Φλόριδα να… κατσαδιάσει τους Γκλέιζερς!

Διότι αν κρίνει κανείς από το παρελθόν η μαντάμ Βερονίκ Ραμπιό δεν το ‘χει σε πολύ να πάρει και κάνα αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, για να τα ψάλει αυτοπροσώπως ένα χεράκι στη φαμίλια Γκλέιζερ. Μπορεί επειδή ο γιος της δεν παίζει αρκετά. Ή επειδή δεν παίζει στη θέση που προτιμά, στο αριστερό άκρο. Ή επειδή “πρέπει” να πάρει πιο πολλά λεφτά. Επειδή το ένα, το άλλο, το τρίτο.

Το ταλέντο του Αντριέν, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως -και- στην ποδοσφαιρική ζωή, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο συνονόματός του Αντρέα Πίρλο έχει πει για τον Ραμπιό ότι “σπάνια συνδυάζει ένας παίκτης τόση τεχνική με τέτοια φυσικά προσόντα”. Σχεδόν 1μ90, δυνατός, γρήγορος και εξαιρετικός στο ένας με έναν, ο διεθνής Γάλλος χαφ δεν είναι, ωστόσο και ο πιο συνεργάσιμος ή πειθαρχημένος παίκτης. Ούτε η πιο, χμ, ας πούμε “συνεκτική” παρουσία στα αποδυτήρια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που απαιτεί ειδικό χειρισμό απ’ τους προπονητές του. Και μάλλον το θέμα είναι… γονιδιακό!

Τον πήρε για ψύλλου πήδημα από τη Σίτι, “πονοκέφαλος” για την Παρί

Ο Ραμπιό δεν είναι πρώτος, ούτε ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που έχει κάνει το λάθος να έχει ατζέντη κάποιον συγγενή του. Και μάλιστα, τον πιο στενό. Τη μητέρα του. Όμως, αν ο Αντριέν είναι λίγο παράξενος, η κυρία Βερόνικα… είναι το κάτι άλλο! Πίσω στο 2008, έγινε η αιτία που ο μικρός έφυγε από τις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, όπου είχε πάει ως σούπερ ταλέντο. Τρία χρόνια μετά, επειδή η Παρί Σεν Ζερμέν της είπε “όχι” στην απαίτηση να συνοδεύσει το γιο της σε τουρνουά στο Κατάρ, κράτησε κι εκείνον στο Παρίσι! Και όταν, στα 19 του, ο Λοράν Μπλαν τον πέρασε στη 2η ομάδα, τον περίμενε στο πάρκιγνκ για να του τα “χώσει” γερά!

Η κάμερα την έχει πιάσει να λέει στον πατέρα του Κιλιάν Εμπαπέ “ελπίζω να τον μαλώσεις”! Επειδή στο 3-3 με την Ελβετία, στους “16” του περσινού EURO έχασε ευκαιρία στο 110′ και αστόχησε, μετά, στο καθοριστικό πέναλτι. Στο ίδιο ματς την “είπε” και στον πατέρα του Πολ Πογκμπά. Επειδή στο 3ο γκολ των Ελβετών έκανε το μοιραίο λάθος στο κέντρο. “Ο γιος σου έχει μεγάλη προστασία από τον Τύπο και είναι λίγο αλαζονικός”, λένε ότι ήταν τα λόγια της…

Χαμένη ευκαιρία και με Τότεναμ, αλλά και Μπαρτσελόνα

Κατά καιρούς έχει χαρακτηρίσει το βλαστάρι της “όμηρο” της Παρί και περίπου “σκλάβο”, που σε λίγο “θα ζει με ψωμί και νερό όπως στη φυλακή”, για τα λεφτά που παίρνει. (Σχεδόν 3.000.000 το χρόνο ήταν, τότε, το 2018-19). Όταν η Ρόμα έδειξε ενδιαφέρον, αφού η μαντάμ Ραμπιό μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή Βάλτερ Σαμπατίνι, ζήτησε επίσης να μιλήσει και με τον… προπονητή της ομάδας. Τότε, τον Ρούντι Γκαρσία. Και, φυσικά, κάθε περαιτέρω κουβέντα τελείωσε εκεί. Το ίδιο συνέβη και όταν οι άνθρωποι της Τότεναμ, αλλά και της Μπαρτσελόνα άκουσαν τι ζητάει για το γιο της. Απλώς την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια… Όταν ο Ραμπιό πήγε δανεικός στην Τουλούζη, είχε την απαίτηση -που φυσικά δεν έγινε δεκτή από τον Αλέν Καζανοβά, να παρακολουθεί τις προπονήσεις!

Θα… κάνει το παράτολμο, για 180.000 ευρώ βδομαδιάτικο κιόλας, η Γιουνάιτεντ;

Με άλλα λόγια, ότι τον… αγαπάει και τον έχει πολύ ψηλά το βλαστάρι της, είναι αυταπόδεικτο. Αλλά, γενικά, η “και ζακέτα να πάρεις” μαμά του Ραμπιό έχει, ως τώρα, στερήσει από το γιο της ένα σωρό ευκαιρίες. Η στάση της είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που μετά από 3 χρόνια και 129 ματς μαζί της, η Γιουβέντους δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον δώσει από τώρα. Στη Μάντσεστερ ή σε όποια άλλη ομάδα έχει την όρεξη να… μπλέξει οικογενειακώς με την οικογένεια Ραμπιό. Πάντως, ο θρύλος της ομάδας Λου Μακάρι, αλλά και ο Άλαν Χάτον έχουν ήδη μιλήσει με αρνητικά λόγια για την πιθανή μεταγραφή.

Μια μεταγραφή που, όπως είπαμε και πιο πάνω, θα είναι η πρώτη στην καριέρα του, ταλαντούχου-μεν-αλλά, Ραμπιό. Και η οποία, πάντως, δύσκολα θα γίνει κι αυτή αν η μαμά του επιμείνει ότι ο γιος της πρέπει να παίρνει… 180.000 ευρώ βδομαδιάτικο. Αντριέν, παιδί μου. Είμαστε κι εμείς σύμφωνοι. Μάνα είναι μόνο μια. Αλλά… ατζέντης σου μήπως πρέπει να είναι καμιά άλλη/άλλος; Για σκέψου το λιγάκι…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ