Με εξαιρετική εμφάνιση και μια πεντάρα επί της Μπολόνια και μάλιστα εκτός έδρας συνέχισε την πορεία της η Ρόμα του Φονσέκα, που δείχνει αλλαγμένη προς το καλύτερο την φετινή χρονιά Αυτό που πάει να βρει είναι η αγωνιστική σταθερότητα, κάτι που της είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνιας. Κάτι περίεργα μπλάκ άουτ που γκρέμιζαν ότι είχε […]

Με εξαιρετική εμφάνιση και μια πεντάρα επί της Μπολόνια και μάλιστα εκτός έδρας συνέχισε την πορεία της η Ρόμα του Φονσέκα, που δείχνει αλλαγμένη προς το καλύτερο την φετινή χρονιά Αυτό που πάει να βρει είναι η αγωνιστική σταθερότητα, κάτι που της είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνιας. Κάτι περίεργα μπλάκ άουτ που γκρέμιζαν ότι είχε χτίσει. 

Αν έχει αγωνιστική σταθερότητα μπορεί να βρεθεί αρκετά ψηλά την φετινή χρονιά

Στη Σέριε Α, έπεσε την περασμένη εβδομάδα θύμα ενός ανεκδιήγητου διαιτητή και έμεινε στο 0-0 με τη Σασσουόλο παίζοντας με 10 παίκτες από το 40’ λόγω αποβολής του Πέδρο. Ο συγκεκριμένος ρέφερι χάρισε κόκκινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο στην αντίπαλό της και δεν της έδωσε καθαρό πέναλτι λίγο πριν από το φινάλε.

Bologna-Roma 1-5, le pagelle di CalcioWeb: dominio giallorosso

Επιβλητική εμφάνιση και πεντάρα στο Ρενάτο Νταλ’Αρα 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι στην έδρα της Μπολόνια η Ρόμα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A! Τη συνέτριψε με 5-1, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Στο 15ο λεπτό, το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 με τους Πόλι (5′ αυτ.), Τζέκο (11ο λεπτό) και Πελεγκρίνι (15ο λεπτό) να διαμορφώνουν το μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή αποτέλεσμα. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Ρωμαίους να προηγούνται με 5-1. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι στο τελικό σκορ.

Η Ρόμα, με τη νίκη της αυτή, «σκαρφάλωσε» στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Oλοκλήρωσε  τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Τη Δευτέρα θα μάθει τον αντίπαλό της στους «32» της διοργάνωσης.

Fonseca focused and upbeat ahead of Juve visit

Ο Πάολο Φονσέκα δήλωσε:

«Εχω πει από το ξεκίνημα της σεζόν ότι στόχος μας είναι να έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή. Πέρυσι τερματίσαμε στην 5η θέση. Συνεπώς φέτος στοχεύουμε να είμαστε στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν 7-8 ομάδες με τον ίδιο στόχο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος» ανέφερε ο Πάουλο Φονσέκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι