Την πιο ακατάλληλη στιγμή -και, όπως φαίνεται, για τον πιο ακατάλληλο παίκτη- έπιασαν την πρωταθλήτρια Ιταλίας οι... τσιγκουνιές της. Και η Μπενφίκα ήδη τρίβει τα χέρια της που "άρπαξε" τον παίκτη από τους Ιταλούς...

Η Μίλαν… προσπάθησε για να χάσει τον Φερνάντες!  Ότι η Λατινική Αμερική και ειδικά η Αργεντινή έχει ποδοσφαιρικό ταλέντο που τρέχει… απ’ τα μπατζάκια της, είναι γνωστό σε όλους. Φυσικά και στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Που, παρά τον περσινό τίτλο της στη Serie Α είναι σαφές ως τώρα ότι δε θέλει να ρίξει και λεφτά με τους κουβάδες στο μεταγραφικό παζάρι. Ακόμη και τα 32.000.000 στη Μπριζ για τον Σάρλε ντε Κετελάρε δεν είναι υπερβολικό ποσόν, αφού μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο που μόλις πριν πέντε μήνες έκλεισε τα 21 του.

 

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και καιρό οι σκάουτ της Μίλαν εντόπισαν στη Ρίβερ Πλέιτ και τον επίσης 21χρονο (τα έκλεισε στις 17 Ιανουαρίου) Έντζο Φερνάντες. Από τα 6 του χρόνια στις Ακαδημίες της ομάδας, ο Φερνάντες ανέβηκε στη μεγάλη ομάδα από τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, μόλις έκλεισε τα 18 του. Και ένα χρόνο και κάτι, μετά, στις 20 Μαρτίου του 2020 έκανε και ντεμπούτο μαζί της. Δανεικός για ένα χρόνο στη Ντεφενσά ι Ζουστίσια, ο Έντζο τα πήγε περίφημα. Κατέκτησε μαζί της και το Σουνταμερικάνα. Και πέρυσι πήγε ξανά πίσω στη Ρίβερ.

Την έπιασαν οι… τσιγκουνιές την πιο ακατάλληλη στιγμή!

Με 8 γκολ και 7 ασίστ σε 2.111 αγωνιστικά λεπτά μαζί της, ο Φερνάντες ήταν στο στόχαστρο της Μίλαν εδώ και αρκετό καιρό. Και μάλιστα, η ομάδα είχε κάνει επαφές και με τη Ρίβερ για την απόκτησή του, με τα ρεπορτάζ να λένε ότι και ο παίκτης ήθελε πολύ να παίξει στην Ιταλία για την πρωταθλήτρια. Κάπου εκεί, όμως η Μίλαν έπαθε… τσιγκουνιά.

Τα 10.000.000 ευρώ που ζητούσε η Ρίβερ δεν είναι και μικρό ποσόν για έναν 21χρονο. Αλλά δεν είναι, φυσικά και κάτι απαγορευικό. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν πολυσύνθετο χαφ, με ατέλειωτες δυνάμεις, σπουδαίο χειρισμό της μπάλας, καλά τελειώματα και μεγάλη συνέπεια και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Με άλλα λόγια, μια ποιοτική προσθήκη στο κέντρο κάθε ομάδας και σε εξαιρετική ηλικία επίσης. Μίλαν και Ρίβερ δεν τα βρήκαν, όμως, στα λεφτά. Και, φυσικά, η ομάδα-μανούλα στο “αγοράζω φτηνά-πουλάω πανάκριβα”, παραμόνευε στη γωνία.

Μιλάμε ασφαλώς για τη Μπενφίκα, που έδωσε τα 10.000.000 και… ετοιμάζεται τώρα για γερή μπάζα! Διότι ο Φερνάντες έχει ξεκινήσει βασικός και αναντικατάστατος και στον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίτιλαντ και στην πρεμιέρα της Primeira Liga κατά της Αρούκα. Έχει σκοράρει και στα δύο και, γενικά, δείχνει ότι είναι ένα πολυεργαλείο-λίρα εκατό στο κέντρο. Τώρα, αν θα μπορούσε να είναι ο αντί-Κεσιέ στη Μίλαν, είναι δύσκολο να το πει κάποιος από τώρα.

Αλλά ότι, του χρόνου τέτοιον καιρό, ίσως οι “ροσονέρι” (ή κάποιοι άλλοι) δώσουν… 30, 40.000.000 ευρώ στη Μπενφίκα για να τον πάρουν, επίσης δεν είναι απίθανο. Το αντίθετο, μάλιστα. Αν κρίνουμε από το know-how των Πορτογάλων σ’ αυτόν τον τομέα, είναι και πολύ πιθανό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι