Ο Τσαλχάνογλου που δεν είναι και στα βασικά πλάνα του Πιόλι, ζητούσε περισσότερα χρήματα για να ανανεώσει, και η Μίλαν του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Αλλά μια άλλη πόρτα άνοιξε και τον περιμένει. Της Ατλέτικο Μαδρίτης που η προσφορά της τον καλύπτει και ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία. Ο Στέφανο Πιόλι που ανέλαβε τα ηνία […]

Ο Τσαλχάνογλου που δεν είναι και στα βασικά πλάνα του Πιόλι, ζητούσε περισσότερα χρήματα για να ανανεώσει, και η Μίλαν του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Αλλά μια άλλη πόρτα άνοιξε και τον περιμένει. Της Ατλέτικο Μαδρίτης που η προσφορά της τον καλύπτει και ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία.

Ο Στέφανο Πιόλι που ανέλαβε τα ηνία οδηγεί την ομάδα σε καλά μονοπάτια και μια από τις βασικές του δουλειές ήταν το ξεσκαρτάρισμα της ομάδας κι από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Milan Cuci Gudang! Ini 12 Pemain yang Mau Dijual, Siapa Berminat? | TOPSKOR

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου λοιπόν φέρεται να είναι ο ένας από τους παίκτες που δεν έχει μέλλον στη Μίλαν. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο 25χρονος μέσος είναι στη «μαύρη λίστα» της ιταλικής ομάδας και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να φύγει από το Μιλάνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια για 20 εκατ. ευρώ. Με τους «ροσονέρι» μετράει 27 τέρματα και 40 ασίστ σε σύνολο 140 συμμετοχών.

Ζητάει… αύξηση από τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και αξιώνει περισσότερα χρήματα για να παραμείνει στην Μίλαν. Μάλιστα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φέρεται να αξιώνει ένα ποσό στα 6 εκατ. ευρώ, ώστε να παραμείνει στον σύλλογο και να επεκτείνει το συμβόλαιό του για αρκετά ακόμη χρόνια.

Η Μίλαν του έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά και ο ποδοσφαιριστής που ψαχνόταν για να φύγει, αφού δεν μπορούσε να βρει το συμβόλαιο πού ζητούσε, είχε έτοιμο το PLAN B. 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του είχε κάνει πρόταση αρκετά δελεαστική και ο ποδοσφαιριστής έχει θετική άποψη για την προοπτική της Ισπανίας. Άλλωστε τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. 

Η συμφωνία με την ομάδα του Σιμεόνε είναι σχεδόν σίγουρη, αφού προφορικά τα έχουν βρει οι δύο πλευρές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν