Σε μια χρονιά πολύ ξεχωριστή για το, ποδόσφαιρο ελέω κορονοιού, αλλά και για τον Ζλάταν που στα 39 παρουσιάζεται πιο δυνατός από ποτέ, ήρθε και μια ακόμα καλή είδηση για τον “Βασιλιά”. Θα κυκλοφορήσει η ταινία με την ζωή του, ναι καλά διαβάσατε με τον τίτλο «I Am Zlatan». Προβλέπεται πανικός. Δεν είναι ένας συνηθισμένος […]

Σε μια χρονιά πολύ ξεχωριστή για το, ποδόσφαιρο ελέω κορονοιού, αλλά και για τον Ζλάταν που στα 39 παρουσιάζεται πιο δυνατός από ποτέ, ήρθε και μια ακόμα καλή είδηση για τον “Βασιλιά”. Θα κυκλοφορήσει η ταινία με την ζωή του, ναι καλά διαβάσατε με τον τίτλο «I Am Zlatan». Προβλέπεται πανικός.

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία Είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο με εννέα γκολ σε έξι αγώνες. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Η ζωή του μεγάλου Σουηδού άσου θα γίνει κινηματογραφική ταινία με σενάριο των Γιάκομπ Μπέκμαν και Νταβίντ Λάγκενκραντζ, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Γενς Σιόγκρεν. Οι ηθοποιοί που θα τολμήσουν να ενσαρκώσουν τον Ζλάταν είναι οι Ντομινίκ Μπαϊρακτάρι Άντερσον για την ηλικία 11-13 και ο Γκρανίτ Ρουσίτι για την ηλικία 17-23. Ελπίζω να τους έχουν πει τι σημαίνει δυσαρεστημένος Ζλάταν….

Τι και εάν πέρασε από την δοκιμασία του κορονοϊού, τι και εάν βρίσκεται ένα βήμα πριν τα σαράντα χρόνια του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πάρει από το χέρι την Μίλαν, παστελώνει συνεχώς τους αντίπαλους τερματοφύλακες και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Τι άλλο να κάνει ο 39χρονος Ζλάταν;

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν στο Άμστερνταμ και οι εκτιμήσεις λένε ότι η πρώτη προβολή θα γίνει το φθινόπωρο του 2021.

«I Am Zlatan» Η ταινία του "Βασιλιά" και προβλέπεται πανικός!

Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του παραγωγού της ταινίας Αντρέα Οκιπίντι.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι κάτι παραπάνω από παίκτης, είναι γνήσιος ηγέτης, ένα θρυλικό σύμβολο και ο τρόπος να είναι ξεχωριστός ταιριάζει μόνο σε αυτόν και δεν μπορεί να τον αντιγράψουν. Η ιστορία αυτού του σύγχρονου θρύλου που καθαγιάστηκε στην Ιταλία δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μια σπουδαία ιστορία για το σινεμά»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ